tiistai 27. kesäkuuta 2017

Hiljaiseloa

Ollut hieman hiljaiseloa ehkä treeni- ja varsinkin kisarintamalla.. kun ei noita penteleen aksakisoja vaan ole!!! :D Hitto! Viime viikolla oli Piian treenit ja heti perään kävin juoksemassa Anun viikkotreeneissä sekä Jokrun että Jipsin kanssa. Mä en vaan enää jaksa! :D ärsyttävää... Kentällä oli valmis rata, joka oli vaihteeksi oikein helppo ja olipa kiva saada tällasella treenata ITSE kontaktin pitoa koiraan. Ehkä se tosiaan pitää taas paikkansa, et tota pitäis treenata ennemmin helpoilla radoilla, missä ei niin tarvi keskittyä itse ohjaamisiin. Radan linjoissa oli muutama kohta, joissa kontakti todella piti pitää koiraan tai muuten se tuli esteen ohi tms. Ja heti seuraavalla korjauksella, kun kontaktin malttoi pitää, niin kappas kun onnistui.. :D kummallista!

Samaisella viikolla tuli käytyä jopa omatoimitreenaamassakin hallilla ja aksaa toki. :) Innostuin Jokrun kanssa vähän liikaa (halli oli käytännössä ihan tyhjä treenaajista, joten sai valita millä kentällä kävi tekemässä minkäkin treenin..) vaikka kuinka välillä Jipsin ja jopa Masinkin kanssa vähän. Toisaalti myös hallin kello ei tuntunut toimivan ja aluksi erehdyin luottamaan siihen.. ;) Mut mitä kaikkea me tehtiinkään.. vähän irtoamista sekä putkeen että keinulle ja taas vähän putkeen :D ja vähän keppejä, pääasiassa poispäinkäännöksillä sisäänmenoja avokulmasta. Mun on vaan pakko opetella tähän se Jokrulle oikea tapa! Jipsi tuntui kääntyvän keppien sisään melkein miten vaan mut Jokrun kanssa se on niin vaikeaa. Kaikkein helpoiten mä tunnuin menevän liian pitkälle, jolloin käänsin Jokrun ikäänkuin kiertämään ekan kepin kokonaan. Vahvistettiin sitten sitä oikeaa väliä laittamalla verkko keppien alkuun. Lopulta sain pari toistoa oikein ilman verkkoa ja oli pakko lopettaa siihen. Irtoamiset sujui todella hyvin.. eipä uskoisi meidän monen kisaradan maalisuoran perusteella :D mutta niin vaan. Täytyy vaan entisestään vahvistaa noita ja nimenomaan sitä eteen-käskyä, niin eiköhän siitä hyvä tuu vielä kisoissakin. Jokunen kontaktikin tehtiin, mutta ei oikeesti montaa toistoa. Kerrankin sain pidettyä pääpainon kuitenkin jossain muualla. :)

Jipsi treenasi samat irtoamiset ja kepit, sen kanssa kaikki sujui lähes "kuin vettä vaan".. :) kontaktitkin oli hieman paremmalla mallilla taas. Ja mä jopa osasin käskyttää oikein (ainakin omasta mielestäni).. :) Täytys kyl vakavasti harkita Jipsin An juoksariksi muuttamista. Jospa sekin projekti tässä etenee, jahka pästään Jokrun kanssakin kunnolla käyntiin tuon esteosaamis-projektin parissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti