Sivut

tiistai 7. elokuuta 2012

Maanantaitreenailuja

Kuin tilauksesta maanantain Katin treeneissä radalle osui putki-puomi-erottelu! Jess!

Ensimmäisessä pätkässä vedettiin nollarataa kolmen muun minikoiran kanssa, eli radan alusta niin pitkälle, kun ilman hylkyä pääsi ja hylystä vuoron vaihto. Ei mikään älytön radan pätkä, mut kummasti mulla vaan tuotti ongelmia.. Eka haastava kohta tuli keppien lopusta, missä koira valssilla hypylle täysin vastakkaiseen suuntaan. Mä en vaan osaa olla tarkkana ajoituksen suhteen! Jips ei salli tossa kauheeta ennakointia tai sivulle vetoa.. sivuetäisyys tarvii ottaa siis ennen kolmea viimeistä keppiväliä ja siitä samantien valssi. Eikä vasta kahden sekunnin jälkeen, niin kun mä tein aluks. :)

Siitä parin hypyn kautta A:lle, jossa joka kerta superhieno kontakti! :D Mahtavaa Jips! Takaakierrolla hypylle, toinen hyppy ja siitä puomille. Sunnuntain treenistä muistin ohjeen vastaavaan kohtaan, kun puomi lähempänä itseä ja putki vasta puomin "takana", koiraa ei saa työntää omalla liikkeellä liian syvälle. Näinpä jäinkin suosiolla pari metrin päähän puomista, niin kappas kun löytyi hienosti.

Toisessa treenipätkässä otettiin muutamien esteiden "ympyrää", jossa ensin ohjattiin putkelle ja sitte samasta kohdasta puomille. Putkeen kun muisti jopa hieman ylikorostaen keilata koiran, niin hienosti meni. Puomille sitte taas reilummalla etäisyydellä ja ohjaus pelkästään olkapäillä.

Jips otti kontaktit joka kerta superhienosti niin puomilla kuin myös A:lla. :D ihan mahtavaa!! Samoin kepit vaan sujuu, kunhan rauhoitan itseni kolmessa ekassa ja vikassa välissä ja annan koiran suorittaa. Tällä viikolla on tarkoitus käydä ottamassa joku päivä vielä vähän keinua ja sitte saa olla siinä. Eiköhän me olla niin valmiit agiradalle, kun mahdollista. :) Sunnuntaina sitte näkee, mitä treenataan seuraavaksi... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti