Sivut

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Masmusin agiliitopäivä

Eilen oli taas Masmusin vuoro päästä agiliitelemään. :) ja voi, kun tekikin pojulle hyvää päästä pois kotoa Jipsin "hajuista". Raukalle pienellä miehellä meinaa olla pieni pää ihan sekaisin Jipsin tuoksuista, kun Jips vieläpä oikeen sujuvasti jo kääntää häntäänsä sivuun. Arg! Kyllä tässä jo kovasti toivoo, että muutamakin päivä menis oikeen pikakelauksella ohi. Masi pääsi treenien lomassa myös tapaamaan semmoista aivan yli-ihanaa 8vkoa vanhaa bortsutytteliä! Joskaan Masi ei niin innostunut nuoresta neidistä, kun sillä oli kova kiire päästä vaan liitelemään... ;)

No mutta itse treeneistä.. :) Masmus suoriutui koko treenistä kiitettävin arvosanoin! ;D oli hienoa huomata, että edes toisen kentän samanaikaiset treenit ei häiritse oikeasti enää laisinkaan, vaan pikkumies keskittyy täysillä omiin harkkoihin. Sillä on aivan täydellinen motivaatio agiliitelyyn, mutta se on myös ihan loistavasti kuulolla. Lelut palautuu nykyään ihan suoraan mulle ilman, että tarvii edes erikseen "houkutella" toisella lelulla.

Itse treenirata oli kaikenkaikkiaan 18 esteen mittainen. Lopuksi mekin saatiin se mentyä ihan kunnialla kokonaisuudessaan läpi. Se nyt ei suinkaan mikään tavoite ollut, vaan paremminkin keskittyä kaikkiin yksityiskohtiin ja tehdä jutut huolella. Mä kaiketikin muistan pikkuhiljaa tehdä ohjaukset Masille riittävän selkeästi, kun se niihin hakee jo oikein kivasti. Sen sijaan nykyisin mulla on enempikin ongelmia oman liikkeen rytmityksen kanssa ja tähän erityisesti keskityttiin eilen. Sain aikaan ihan huomattavan eron kolmen lähes suoralla linjalla olevan hypyn ja putken pätkällä. Ekalla kerralla hölköttelin pätkän tasaiseen vauhtiin ja Masi ehti juoksemaan kohtuullisesti mun edelle, jolloin se jäi hyppyjen jälkeen kysymään, että mihin nyt. Seuraavilla kerroilla sain spurtattua itteni täyteen vauhtiin ja näin Masillekin löytyi oikea putken suu ihan suoraan. :) Tästä päästiinkin huomattavimpaan eroon Masin ja Jipun välillä. Jos Jips aina aika-ajoin vilkuilee muhun päin lukien ohjausta, niin Masipa ei vilkuile ollenkaan. :D noinkohan meidän tokoilemattomuus Masin kanssa olis "syypää" tähän?? Jotain hyötyä siis tästä, joskin mun vakaa aikomus on nyt todenteolla tsempata tokoilun saralla Masin kanssa!

Tällä kertaa ehkä ekaa kertaa tuli aivan loistava fiilis alusta alkaen Masin takaakiertoihin, joita radassa oli parissakin kohdassa. Masia ei enää ihan niinkään tarvitse saattaa siivekkeelle, vaan se hakee kierron jo aavistuksen kauempaakin. Jee! :) Samoiten otus alkaa oikeasti jo hienosti irtoamaan niin hyppysuorille kuin myös putkiin. Radassa oli mukana myös pituus, rengas ja okseri, joista mikään ei aiheuttanut ongelmia.

Masmus kehittyy oikeesti nyt niin huimaa vauhtia, että mä jopa ite huomaan eron lähes jokaisen treenikerran välillä! Vähänkö mahtavaa!! :D mä oon niin onnellinen noista kahdesta pienestä maailman parhaasta harrastuskoirulaisesta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti