Sivut

lauantai 11. elokuuta 2012

Viimeistelytreeniä osa2

Niin siinä sitten kävi, että pakkohan mun oli eilen käydä ottamassa vielä uusi osa viimeistelyä Jipsin kanssa ja Masimiehen kanssa keppejä. Masin kepit sujuu oikein hienosti. Edelleen nyt pidän pienen kulman niissä ja otetaan sisäänmenoja joka puolelta, erityisesti ihan vastakkaisesta kulmasta. Yritän muistaa lisätä aina myös omaa liikettä yms. Tää sujuu kyllä hienosti! Suunnitelma on, jos homma sujuu samoin vielä seuraavan kerran, niin sitte sitä seuraavalla voisi siirtää kepit lähes suoraan. Mutta katsotaan siis seuraava kerta vielä näin.

Viime kirjoittelun kommentoinnista "rohkaustuneena" (kiitos Mia!) halusin ottaa kontakteja vielä kerran ja onneksi näin! :) Nyt otinkin ekana keinun, ei ongelmia. Samoin, kun ei puomilla tai A:llakaan. :D Jee! Hyvin paljon mahdollista siis, että tossa ekan kontaktin odotteluongelmassa oli kyse vaan oman pääkopan sisällöstä tms yhtä kummallisesta!

Sen sijaan, kun mukaan oli pakko tunkea vielä kepitkin, niin Jipsipä keksikin tulla ulos kolmanneksi viimesestä välistä. Ekalla kerralla todennäköisesti vedin koiran ulos kepeiltä liikkeelläni ja toinen magneetti oli tietysti A-este suoraan keppien lopetuskohdan vasemmalla puolella. Sama homma toistui muutaman kerran, vaikka oikein keskityin pitämään oman liikkeen keppien suuntaisesti. Lopulta homma kuitenkin sujui.. jäin kovasti pohtimaan, pitäiskö mun vahvistaa hommaa koiralle hokemalla keppejä sen suorituksen ajan. Jotenkin en oo halunnu tähän mennä, vaikka viime aluevalkussa sillä sainkin Jipsiin vielä hitusen lisää vauhtia kepeillä. :)

Arvatkaa vaan, haluisinko niin paljon käydä vielä tänään tekemässä keppejä kentällä. Ihan vain varmistamassa, ettei niiden takuuvarmasuoritus oo hävinny mihinkään.. ihan kuin se olis. :D mut jos ihan vaan niin, ettei koirulaiselle tuu mitään houkutuksia mihinkään sivuille tai vielä parempi niin, että se magneetti ois eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Kiva, jos pystyin jeesimään! Hyvältä kuulostaa meno! Jeesi vaan koiraa suullisilla käskyillä, etenkin jos sillä tulee lisää vauhtia keppeihin!
    Luota koiraan ja hyvin menee!

    VastaaPoista