tiistai 18. joulukuuta 2012

Kotitouhuilua

Nyt ollaan sitten touhuiltu kotona otuksien kanssa oikeen urakalla.. Hauska huomata otuksien reaktio, kun ne huomaavat mun mm pilkkovan nakin paloja ja asettelevan kontaktilautaa tai tasapainolautaa paikoilleen. Molemmat pyörii kilpaa mun ympärillä ja odottavat käskyjä. Rahilla odottamista ollaan myös treenailtu samassa tahdissa. Kontaktialustalla treenaaminen on toistaiseksi ainut juttu, mikä aiheuttaa kumpaisellekin otukselle hitusen haasteita malttaa odottaa vuoroaan. Viimeksi erehdyin ottamaan Jipsille vielä törpön kiertämistä kontaktilta vapautumisen yhteydessä.. :D ei oo ehkä ihan olkkarijuttuja noi enää.

Tasapainolaudan päällystäminen oli ehdoton juttu! Erityisesti Jipsille on ihan mielettömän helppoa "vaan" taiteilla laudalla ja aika pian yhdistinkin laudalla pyörimisen mukaan. Masille pelkkä laudalla taiteilu aiheuttaa sopivasti haastetta. Kontaktilautahan on päällystettu tismalleen samalla muovimatolla, mikä pitää todella hyvin tassuissa. Sillä pystyy treenaamaan siis tosi jyrkkiäkin alastuloja, mitkä todennäköisesti tulee edesauttamaan Masmusin A:n treenailua aikanaan. Totapa täytyykin tosissaan treenailla aika jyrkässä kulmassa ja nimenomaan niin, että Masmus joutuu tulemaan kokonaisen laudan. Näin sille sais toivottavasti samalla opetettua jarruttamista ja siis edelleen syvien lihaksien käyttöä. :)

Nakin palojen etsiminen on myös kehittynyt ihan selkeesti. Otuksilla on aina vaan selkeämpi työnjako, molemmat kurvaa saman tien etsi-käskyllä omiin suuntiinsa ja nenä tuhisee. :D Joka ikinen kerta vaikuttaa siltä, et homma loppuu ennen kun kunnolla alkoikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti