keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Joululomaa

Ruhtinaallinen joululoma on nyt takanapäin ja arki saattoi taas alkaa. Olishan tota lomaa voinu jatkaakin, mutta onneksi kevät ja valoisammat ajat on edessä...

Loman aikana on tullut touhuiltua koirien kanssa kohtuullisen ahkerasti. Tasapainolauta on hyvin tuttu asia, lisäksi kovassa käytössä on ollut pesuvati. :) Otukset ovat pyörineet sen ympäri etutassut vadilla ja takatassut maassa. Jips on edelleen ihan mielettömän taitava noissa ja tähystäminen tasapainolaudalla on niiiiin helppo juttu. Vadin ympäri pyöriminen on myös Masille kohtuullisen helppoa ja otus ylipäänsä hoksasi jutun tosi helposti katsottuaan Jipsin touhuilua. ;) joskaan Masimiehen takajalat ei aina ihan tottele.

Perjantaina juuri ennen joulua kävästiin Jippiksen kanssa myös Niinun yksityisopeissa ja olipa taas niin mahtava treeni! Viikko tästä eteenpäin olinkin jo risteilyn jälkimainingeissa niin lomafiiliksissä, että missasin unohduksissani koko Marian valkun. Arggg! Ette arvaa, kuinka harmitti... ton kun oli tarkoitus olla jonkinlainen viimeistely fiilistely SDP-hallilla, jotta rohkaistuisin kisoihin tulevana sunnuntaina. Noh, laitoin ilmon kisoihin silti. Katotaan sitten sunnuntaina, kannattaako kisata näin vähällä treenillä vai ei.

Pariin otteeseen innostuin treenailemaan itekseenkin Takkulaan. Ja olipahan hyvät treenit! Masmus on todellakin hoksannut kontaktin alastulon ja nyt on tehtykin jo joitakin  kertoja kokonaista puomia. Tosi rohkeesti pienimies vetää vauhdilla koko puomin pysähtyen ihan täydellisesti! Mahtavaa! Eilen tein Jippiksen kanssa pitkästä aikaa kepitkin vedättäen aika reippaasti. Kepeille mentiin ensin puomilta parin hypyn kautta ja sitten vielä keinulta.

Pääasiallinen treenausjuttu hallilla on ollut kuitenkin esteen tarjoaminen sekä Jipsin kanssa lelulle irtominen mun omasta liikkeestä riippumatta. Ollaan siis vihdoin saatu tehtyä monia meidän syksyn aikana saamiamme läksyjä. Molemmissa edellä mainituissa asioissa ollaankin edetty oikein kivasti.

Pientä tokoiluakin ollaan aina välillä tehty, sekä kotona että hallilla. Edelleen Masmus taitaa seurata liikkeessä mun kättä. Vaikka tohon varmaan pitäis keskittyä, niin toisaalti en oo jääny hinkkaamaan sitä. Jotenkin mä uskon ja toivon ainakin ;) et ajan ja tekemisen kautta se sieltä helpottaa. Ainakaan en enää pidä namia vasemmassa kädessä ja silti otus seuraa. :D nyt jos ja kun Masmiehen kanssa pidetään aksaa vähän enemmässä määrin tauolla, niin voitaisiin oikein hyvin keskittyä vähän enempi tokojuttuihin ja noihin temppuihin aina vaan. Jos vaikka oikeesti ens kesänä päästäis sinne tokokokeisiinkin ja kenties bh-kokeeseen.

Muuten ollaan vaan pääasiallisesti nautiskeltu elämästä, ulkoiltu paljon ja leikitty otuksien kanssa. Koirat on saanu keskittyä normaali perhekoirina olemiseen ja voi että ne onkin nauttinu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti