perjantai 25. tammikuuta 2013

Tokoiluja ja hoitoja

Ollaan oikeesti oltu oikein ahkeria tokoilijoita kuin myös jumppaajia Masmusin kanssa. Tokojutut onkin edistyny Masin kanssa kivasti, joten ehkä meidät sittenkin voidaan nähdä ens kesänä jossain kisoissakin. :) Jumppailuja ollaan myös muistettu ahkeroida, mikä näkyi kuulema eilen fyssarin kontrollilla. :D Jee! Fyssari oli ihmeissään, että ollaanko me oikeesti jumppailtu 3-4 kertaa, joskus jopa 5 kertaa päivässä. No okei, meidät kerrat on tosi lyhyitä, mikä onkin kyllä toisaalti parempi. Koska Masin lihaskunto syvissä lihaksissa on niin heikko, ni on ehdottomasti parempi tehdä ihan lyhyitä sessioita, jotka otus sitte jaksaa kunnolla. Ja jos ei otus muuten tätä menoa opi tassun antoa, niin ei sitte koskaan. Nyt kun ollaan päästy kunnolla sinuiksi itse liikkeiden kanssa, niin jatkossa mun tarvii olla entistä huolellisempi, et ne Masin takatassut on oikeesti oikeilla kohdillaan eikä leviä liikaa.

Jatkossa me siis jumppaillaan pääasiallisesti samoja juttuja, mutta etutassut parin kirjan päälle ja takatassut tasapainotyynyllä. :) Kun etutassut on kirjan päällä, menee otuksen paino entistä paremmin sinne takajaloille ja liike kohdistuu oikeesti oikeisiin paikoihin. Nyt pitää olla vaan entistä huolellisempi, et ne takajalat pysyy oikeesti lonkkien alla eikä leviä sivuille JA selkä ei saa pyöristyä yhtään. Jos otuksen selkä pyöristyy, niin liike kohdistuu pinnallisille lihaksille eikä sinne syvälle.

Mä oon oikeesti ihan tosi innoissaankin tästä! Vaikka tän opetuksen olis toki voinu ottaa taas ilman, että se menee koiran kustannuksella, niin kylläpä tää opettaa mua ihan mielettömästi!! :) Tässähän oppii ihan erilailla seuraamaan tota koiran fysiikkaa, että kuinka se toimii ja reagoi mihinkin. Samat jututhan on toki pakko tehdä myös Jippiksen kanssa, jotta voi sitte tehdä pientä vertailua.

Masille varasin seuraavan ajan heti kahden viikon päähän. Neljän viikon päähän varasin myös jo ajat ja tällä kertaa hoitoon pääsee molemmat otukset. Mulla oli pläni, et oisin hoidatuttanu ja tarkistuttanu Jipsin sitte vasta pentujen jälkeen. Onneks asia tuli eilen puheeksi fyssarin kanssa ja koska hän ei ilmeisesti jatkakaan Tampereella kauaa, niin vien Jipsinkin tarkistukseen nyt jo. Toinen vaihtoehto olis kiikuttaa Jipsi sitten myöhemmin Jämsään hoitoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti