lauantai 21. helmikuuta 2015

Hiljaiseloa

Samana viikonloppuna, kun osallistuttiin Sarin koulutukseen niin sunnuntaina Jippumasi pääsivät vielä rally-tokon ratatreeneihin. :) Olipa kivaa! Ton ralleilun suhteen pitäisi kyllä ehdottomasti aktivoitua, se on oikein hauskaa touhua! Ja jos ei muuta, niin ainakin noista kylteistä saa oikein mainioita vinkkejä kaikkiin temppuiluihin. ;)

Viime viikonloppuna kävin kuuntelemassa Tamskilla Maiju Ojamiehen koulutusta liittyen tokokokeissa liikkeiden väleihin. Aika harva varmaan muistaa, että myös noita välejä olisi reilua koiralle treenailla. Samoin kun tottakai ylipäänsä koekäyttäytymistä. Eihän se ole ihan yhdentekevää, kuinka koira koepaikalla käyttäytyy saati sitten kehässä. :) Oikein hyviä ajatuksia taas omiin treeneihin ja nimenomaan, kuinka valmentaa koiraa koetilanteita varten. Ja vaikka oonkin muistanut kokeenomaisen treenin tärkeyden, niin myös liikkeiden osia voi tehdä kokeenomaisesti. :)

Ja juuri kun Jokrun lääkekuuri saatiin päätökseen, niin nyt Jipsille iski nenäpunkki. Eipä oo meillä ennen vieraillutkaan tää pöpö, onneksi. En usko, että Jipsin oireet kovin kovat on, mutta oireita kuitenkin. Onneks ensimmäiset lääkkeet on otettu, joten eiköhän se tuosta helpota pian. Hetki tästä koituu taas karenssia kaikille.

Onneks nyt saadaan kuitenkin taas jo treenailla kotona kaikkea. :) Alotettiin juuri Jokrun kanssa teemalla seuraaminen mun oikealla puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti