maanantai 2. maaliskuuta 2015

Hiljaiseloa edelleen

Otsikko ei silti tarkoita, etteikö oltaisi mitään tehty. :) Mökin jäällä on ollut nyt todella hyvä käydä ulkoilemassa edelleen, kun siellä on lunta ihan minimaalisesti. Lisäksi nyt on muistettu ahkerasti lämppälenkkeillä vapaana juoksuja varten.

Jokrun kanssa on tullut käytyä jonkun verran pienillä remmilenkeillä sekä kaksi että välillä myös kolmistaan toisen valkoisen kanssa. Kahdestaan kun käydään, niin touhuillaan matkalla paljon kaikenlaista. Reaktioita ei ole nyt tullut oikein kunnolla juurikaan, lukuunottamatta juuri eilisiltaa. Joku toope haukutti pientä fifiään postilaatikolla, josta koitettiin mennä ohi. Olis varmaan taas suosiolla kannattanut vaan kääntyä poispäin eikä edes yrittää selvitä tilanteesta, kun mukana ei ollut nameina kun tylsät kuivat ruokanappulat (toisin sanoen mun virhe siis!) Toisella yrittämällä oltiin jo koiran ohi, kun se lähti tulemaan kohti jolloin Jokru reagoi. Huoh! No okei, pimeää, koira väsynyt, huonot namit ja häiriö liian lähellä... mutta silti. Ei noita reaktioita vaan haluais.

Kotona ollaan touhuiltu kaikkien kanssa kaikenlaista. Kaikki erottelee jo etutassuillaan mun jalat, ts kun nostan jalkaterää ylös niin koirat läppää saman puolen tassulla sitä. :) Kapulan pitoa ollaan treenailtu, ns jumppailua noiden tasapainotyynyjen kanssa, pienten esineiden nostelua ymsyms. Jippumasi onnistuu jo asettelemaan kaikki tassunsa eri tyynyille, mutta Jokrulla pitää olla takajaloille yksi isompi tyyny. Mutta treenaamme.... :)

Jokrun kanssa on treenailtu lenkeillä jättäviä liikkeitä mun oikealla puolella. Tuskimpa sillä mitään väliä. :) Hienosti erottelee kaikki asennot. Seisomiseen tarvittaisiin kestoa, mutta muuten tuntuisi sujuvan. Sivulletuloja on myös hieman muistuteltu, mutta seuraamista ei juurikaan muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti