torstai 19. maaliskuuta 2015

Tiistai-tokot

Koska Jokru ei pääse perjantaina tokoteeneihin aamun kuvaussession vuoksi, pääsi se tiistain Riitan treeneihin kuokkimaan. :) Onneksi onnistuttiin bongaamaan paikka tähän! Joskin taas uusi ryhmä ja uudet koirat, niin keskittyminen meinasi olla toisiaan hieman niin ja näin... Olin ehtinyt jo hetken ajatella, että meidän yhteistyö sujuu hyvin jopa häiriöissä... nojoo, ehkä niissä tutuissa häiriöissä. Niin ja sujuuhan se hyvin, sitten kun saan Jokrun mun kanssa samaan työskentelymoodiin. Mutta empä uskonut ton olevan noin työnalla uusissa häiriöissä. Ja uusiin häiriöihin, eli vieraisiin koiriin lisäksi vielä semmonen pieni tekijä, että treenattiin treenit pihalla. Tälläkin asialla oli joku vaikutus tekemiseen.

Itse treeneihin kuitenkin. :) Toi treeniryhmä oli itseasiassa Tanjan Bingon ryhmä ja ehkä se Tanjan läsnäolo oli myös astetta kovempi häiriö, vaikka Bingon tilalla treenasikin Nuka. ;) Summasummarum, treeneissä oli teemana pienet kisanomaiset suoritukset. Paikkamakuu erikseen käskyttämällä, seuraaminen, liikkeestä maahan, luoksetulo, kapulan pito ja kaket. Jokru suoriutui kaikista tehtävistä kapulan pitoa lukuunottamatta ihan loistavasti! Itse seuraamispätkä oli loistava, vaikka tehtiin pisin seuraaminen ikinä. ;) Pari käännöstä, täyskäännös ja pysähdyskin. :) Liikkeestä maahanmeno tehtiin ekaa kertaa ikinä koira vasemmalla puolella. Ehdittiin testata pari toistoa kulman takana ;) ja koska totesin liikkeen sujuvan, niin kokeiltiin sitten käskytettynäkin. Tässä tosin seuraaminen ei ollut niin hyvä, tai ensimmäinen yritys ei ollut mutta saatiin ottaa uudelleen. Luoksetulossa Jokru tulee nyt jo nätisti sivulle ihan suoraksi, pieni tehotreeni näemmä toimi tähän. Kapulan Jokru otti suuhun vain ihan pikaisesti, joten sitä ei oikein voinut laskea liikesuoritukseksi. Tää onkin meillä noista liikkeistä suurin murhe tällä hetkellä. :( Mutta kaket olikin sitten taas iso positiivinen ylläri mulle! :) Mä arvoin, että tarviiko Jokru kenties käsimerkkiä vai riittääkö pelkkä käskytys. No riittihän se pelkkä käskytys. :) Lievää ennakointia erityisesti maahanmenoon olisi havaittavissa, mutta eiköhän siitäkin vielä päästä.

Ollaanpas me Jokrun kanssa kuitenkin hyvällä mallilla! :) Ens viikolle, kun ei ole muita treenejä, mulla on vakaa aikomus ottaa tehotreeniin noi treenipaikat ja muut koirat. Koska muut koirat sujuu tossa lenkillä jo paljon paremmin, niin ehkä me voitais ainakin jokunen ilta suunnata joko tonne Koirakoutsi areenalle tai sitten Tamskin tallille kun treeniryhmät vaihtuu ja mennään ihan vaan treenaamaan sitä. :)

Tänään meillä alkaa ID-jäljestyskurssi. :) Tää on ainakin paljon odotettu...


Metsäilynautiskeluja eiliseltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti