sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Oijoijoi.... :) mikä treenimotivaatio!

Nyt on taas enemmän intoa tokotreeneihin, kun hetkeen aiemmin... Toki myös terveet koirat auttaa paljon! :)

Perjantaina kävästiin Jippumasin kanssa aksailemassa omatoimisesti hallilla ja voi jestas, kun oli kivaa. Niin mulla kun koirilla! Ja on se Jips vaan niin taitava! <3 tuli melkein jo fiilistä katella kisakalenteria. ;) mutta jos nyt yhdet kunnon ratatreenit pääsis ensin tekemään. On se Jippu vaan niin Taitava pikkukoira! Oli Masikin oikein pätevänä! Mä en oo vaan koskaan päässy niin samalle aallolle Masin kanssa aksassa, kun mitä Jipsin, joten ei se ehkä koskaan tuu olemaan ihan sama juttu. Mutta kivaa oli Masinkin kanssa tehä. Ja on se taitava sekin pikkukoira! :)

Illalla päästiin piiiitkästä aikaa Riitan treeneihin Jokrun kanssa. :) Teemana treeneissä on kehään siirtyminen ja ylipäänsä häiriöt kisoissa. Noh, meille Jokrun kanssa oli mitä parhainta treeniä taas ylipäänsä treeneissä olo ;) muiden koirien läsnäolo ja sitten se kehään saapuminen häiriöissä. Ihan superisti Jokru veti, vaikka häiriöt oli kovat ja viime treeneistä oli jo kauan aikaa.

Lauantaina osallistuttiin Tamskin kautta taas Kärnän Sarin tokokoulutukseen. Ja vaikka yhden aiemman treenin aiheena jo oli nouto, niin päätin silti kysyä samasta aiheesta Jokrun kanssa. Koska ei olla kertakaikkiaan päästy eteenpäin tässä. Jokruhan mylvää kapulaa eikä pidä sitä sitä laisinkaan sillä fiiliksellä, kun haluan sen sitä pitävän ja käsittelevän. Ja onneksi kysyin! :) Sari keksi oikein mainion (vaikka hyvin simppelin sitten lopulta kuitenkin) keinon Jokrullekin ja ainakin parin treenin perusteella tuntuisi toimivan! <3 Kyllähän se niin monesti on ihan pienestä jutusta kiinni noiden koirien kanssa. Itse kun en vaan tajua ja osaa lukea noita kyllin hyvin monissa tilanteissa. Mutta ennen kaikkea sain Sarilta mitä parhaimpia ajatuksia ja tukea tekemiseen Jokrun reagointien suhteen. Me ollaan tässä jo aika kauan kokeiltu monia muita juttuja ja ainakaan tuolla treeneissä ne ei oo oikein tuottanut tulosta. Jotain hieman muuta olisi siis aika kokeilla. Kaikkein kannustavinta oli ehkä kuulla, että muillakin on tai on ollut vastaavanlaisia "ongelmia" koiriensa kanssa. Ja niistä voi selvitä ja koirasta kasvaa kaikesta huolimatta oikein järkevä aikuinen. ;) Valtavan iso kiitos siis Sarille tuosta aivan parhaasta keskustelutuokiosta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti