lauantai 14. maaliskuuta 2015

Treenejä

Eilen päästiin Jokrun kanssa pitkästä aikaa Riitan treeneihin. Olihan kivaa! Tehtiin kovasti taas häiiröharjoittelua ja ihan vaan perusasennossa kontaktin tarjoamista Riitan häiriköidessä. Simppeliä joo, mutta niin vaikeaa. Ja niin perustreeniä! Olihan todella hyvää muistutusta itselle, kuinka se toko syntyy juuri noista perusasioista ja nimenomaan laadukas toko! :)

Tänään käytiin Jippumasin kanssa taas rallytokoilemassa Tamskilla ratatreeneissä. Olihan hauskaa ja kyllä noi pienet valkoiset vaan ON päteviä! Tota ei voi kun hämmästellä itsekin! Ihan huikeita tokokoiria molemmat ja mun niin pitäis treenailla ahkerammin molemman kanssa. Koutsi kovasti hoputti meitä kokeisiinkin. :) Sitä varten tarvis saada kyllä itselle enemmän varmuutta noihin kyltteihin, että toi vaikein osuus eli luetunymmärtäminen pelaa varmasti. ;) Mutta aina vaan mun ajatusta vahvistaa, että oli koira sitten minkä rotuinen tahansa niin sen kanssa on ehdottomasti parasta tulevaisuuden kannalta panostaa ainakin ensimmäinen vuosi ihan puhtaasti vaan perustokoon ja ylipäänsä arkitottelevaisuuteen. Siitä se kaikki elämä rakentuu oikeaan suuntaan, kun perusteita rakennetaan huolella. :)

Mun osalta jäi tokon mm-karsinnat lähestulkoon näkemättä livenä, hieman ehdin paikallaoloja ihmettelemään päivän ralleilyjen jälkeen. Jokru pääsi kuitenkin hitusen ihmettelemään kisafiilistä, treffaamaan äippäkoiraa ja ennen kaikkea lenkille Tanjan tyttöjen kanssa! <3 Voi sitä onnen päivää Jokrulla!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti