lauantai 7. helmikuuta 2015

Paljon on tapahtunut!

Viimeisen raportoidun treenin jälkeen on tapahtunut paljon. Jokrun treenithän loppui lyhyeen ja kakara joutui kovaan tarkkailuun. Aavistin jotain olevan pielessä. Illan mittaan Jokru nuoli kovasti etujalkojaan, illalla hypättyään sohvalle mun viereen ja mun koskiessa sitä lantion seudulle, kakara vigahti epäilyttävästi. Pelkäsin jo pahinta! Seuraavana aamuna soitto Juha Kalliolle ja mun onneksi saatiin aika jo seuraavalle tiistaille. Tän ajankohdan odottelu meinasi olla mulle itselle ihan piinaavan pitkä. Torstain treeneihin lopetettiin treenailut Jokrun kanssa, samoin kun rauhoitettiin lenkkeily pelkkiin remmilenkkeihin. Päivässä ja kahdessa kakara normalisoitui aikalailla kokonaan ja rupesi nukkumaan yötkin jo rauhallisemmin.

Lauantaina vuorossa oli Marian treenit ja arvoin pitkään otanko Jipun vai Masin mukaan. :) Masi veti pidemmän tikun ja pääsi aksaamaan oikein ikiomiin treeneihin. Aksasikin erittäin pätevästi! <3 Treenin ehdottomasti suurin yllätys tuli kohdissa joissa layeroitiin puomia kepeillä molempiin suuntiin. Ensin kepeiltä putkeen (puomin alla) ollen itse puomin toisella puolella ja toiseen suuntaan putkesta kepeille. :) Tai itseasiassa radalla järjestys taisi olla juuri toisinpäin. ;) Masi oli ihan huikea! Ensin palkkailtiin pariin kertaan Masia keppien alkuun mutta niin se pujottelikin oikein nätisti suoraan putkesta. Empä olisi ikinä uskonut Masista! :D Kaikkinensa muutenkin Masi kulki oikein kivasti ei tullut turhia kieltoja ja sain paikoittain pojua irtoamaankin kivasti. Tollai ratafiiliksissä Masia on aika helppo hämätä kontaktilla ;) mutta hienosti poju myös korjasi ja teki seuraavalla kerralla huolellisemmin. Olipa kivat aksat! :)

Tiistai onneksi vihdoin koitti ja päästiin Juhan tarkasteluun. Jokrun etupää ei reagoinut laisinkaan, sen sijaan takaosasta löytyi reagoitia ja kipua. Juha nappasi kuvat lonkista ja alaselästä. Selkä oli viimeisen päälle siisti ja hieno, lonkat oli lähes täydelliset mutta aavistuksen vajaat lonkkamaljat. Täysin identtiset keskenään silti. Mahtava uutinen! Diagnoosiksi tuli siis kipeytyneet ja kireät lihakset. Ehkä siellä on käynyt joku revähdys tms jossain kohtaa ja koska Jokru on viime aikoinan juossut niin paljon paksussa hangessa, eikä näemmä ole ehtinyt palautua kunnolla välissä, niin eipähän kasvava nuori paljon muuta tarvitse.

Tortaille meillä oli ohjelmassa pitkästä aikaa Turun reissu mutta tän reissun agendana olikin Piiran käsittelyt kaikille koirille. :) Jipsi oli hyvässä kunnossa! Jee! Masi ei enää sitten niin hyvässä kunnossa ollutkaan... :( sillä oli jumia selässä, lantiossa, niskassa. Tokoilu oli tehnyt oma juttunsa taas jo niskaan ja yläselkään. Jokrulta löytyi tosiaan saman tyyppiset jumit, kun Masilta. Jos Masilla taisi olla jotain lukkojakin niin Jokrulla ei niitä onneksi ollut. Loistavaa saada hoidatettua kaikki koirulaiset yhdellä reissulla ja kaupan päälle mä sain erittäin opettavaisen keskustelutuokion Jokrun suhteen Leenan kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti