tiistai 30. kesäkuuta 2015

Aina vaan treenejä :)

Muita vanhoja treenejä en nyt muista, mutta reilu viikko sitten sunnuntaina päästiin aksaamaan Levekin kentälle Miikun, Tanjan ja Jokrun veljen Halon omistajan Katin kanssa. Kyllähän mäkin taas koitin vähän juosta Jokrun kanssa ja jotain siitä tulikin, kai.. Mutta kyllä mä sitten taas aika pian passitin Tanjan kartturiksi. ;) On se Jokru vaan makee aksakoira! Tästä todisteena Miikun ja Katin kaverin Anitan ottamat kuvat pojusta. :)

(c) Katri Pietilä 
(c) Anita Kokkonen
Aksailujen jälkeen kipasin vielä Jippumasin kanssa 1.5h kävelyn, jonka aikana tunsin joitakin supistuksia. ;) Siitähän se erilainen meno sitten alkoi ja tarkalleen laskettuna päivänä 22.6.2015 syntyi meidän ihana pieni tytöntyllerö. <3 Koska tyllerö oli pieni ja paino laski syntymän jälkeen jonkun verran, niin jouduin olemaan sairaalahotellissa perjantaihin asti. Mutta päästiin tosiaan hotelliin molempien hyvän voinnin ansiosta. :) Tuona aikana mun äiti tuli onneksi hoitamaan Jippumasia meille kotiin ja Jokru sai nautiskella sekä Tanjan että Miikun hoidosta. :) Valtavan iso kiitos heille molemmille! Te ootte korvaamattomia! <3

Alla olevat kuvat luonnollisesti Miikun ottamia! :)

Tanjan mukana Jokru pääsi sekä aksaamaan että ekaa kertaa ikinä lampaita moikkaamaan. :) Wau! Unohtamatta tietenkään Jokrun suosikkityttöjä ja niiden kanssa ulkoilua. Ilmeisesti Bingen kanssa oli kivaa painia myös sisällä. :)

Kotiutumisen jälkeen on ehditty Jokrun kanssa kertaalleen kokeilla takapihatokoa, mikä sujui ihan superisti. On se vaan niin tokokoirakin tuo ruskea! <3 Tänään pakkasin sitten pojat autoon ja suunnattiin SDP:lle aksaamaan. Voi jestas! Oltiin kaikki kolme ihan täpinöissä treenaamassa <3 ja tuntui, että ihan kaikki sujui.... Masia ei jänskättänyt keinu laisinkaan ja voi makee sentään sen kontakteja. ;) Keppien vahvistaminen pitäis varmaan ottaa Masin kanssa treenilistalle..... mutta ihan pian me ollaan taas niin valmiita Kisoihin!! :D Voihan Jee!! Vähänkö on ikävä.

Jokrun kanssa piti keskittyä enempi vain keppeihin, mutta kuka jaksaa hinkata edes pientä vertaa yhtä ja samaa juttua.. ;) Tehtiin sitten pikkuruisia radan pätkiä, puomia, A:ta ja ennenkaikkea keinua. Keinulle Jokru meni taas ekan kerran aavistuksen huomaamatta, mutta menikin sen tää kertaa varovasti. Näin ollen sitä ei jänskättänyt koko este laisinkaan. :) Jee, poju on selkeesti ehtinyt miettiä hommaa ja todennut sen ei pelottavaksi. ;) Puomillakaan jänskätystä ei ollut havaittavissa edes ekalla kerralla. :) Ratapätkissä tehtiin mm pimeää putkikulmaa, sivuirrotusta parilla esteellä, vähän jotain ohjauksia muutamilla esteillä ja pikkuruinen u-mallinen radan pätkä; okseri suora putki, käännös hypyllä, a-este ja hyppy. :)

Vähän harmitti, kun en tullut ottaneeksi Jippuakin mukaan, siinähän sitä olisi senkin kanssa treenannut pienet pätkät. Pohdin jos en jaksaisi vielä oikein juosta, mutta sen sijaan jaksoin todella hyvin. :) Josko sitä huomenna käväsis hieman aksaamassa Jippumasin kanssa, kun Jokrulla on tokot illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti