maanantai 8. kesäkuuta 2015

Treenejä...

Jälleen on jäänyt päivitykset hieman laahaamaan... Viimeiset pari viikkoa meni tosiaan putkiremontista "kärsien" ja juosten kodin ja mökin välillä. Nyt on kuitenkin saatu koti taas siivottua ja elämä voittaa vihdoin! Tuli tosiaan tehtyä pienoinen suursiivous samalla.. ;)

Viime viikolla Jokrulla alkoi uusi tokokurssi. Kyseessä on seitsemän kerran Tamskin kurssi, jonka pitää Karisen Piia. Ekalla kerralla keskityttiin palkkaamiseen ja nimenomaan sosiaaliseen sellaiseen. Paljon on itsellä opeteltavaa tällä saralla! Sitä niin helposti kangistuu samaan kaavaan ja aina tekee samallalailla.

Viime torstaina jatkettiin id-jäljetystä ensin taas esineruudun merkeissä ja perään jäljillä. Esineruutu meni jälleen oikein mainiosti. Tässä pitää ehdottomasti muistaa maltti ennen kaikkea, kaikkia kymmentä esinettä ei tarvitse ilmaista! :) Jäljetys sujui selvästi paremmin, kun viime kerralla mutta ei edelleenkään ihan niin loistavasti kun olisi odottanut. Jokrulla oli selvästi parempi käsitys, mitä ollaan tekemässä ja ilmaisuissa se piti paremmin "suunnan" eikä ihan niin voimakkaasti kääntynyt mua kohti. Kokonaisuutena kuitenkin loistava treeni! :)

Tänään kävästiin Tanjan kanssa treenailemassa taas aksaa, ts Tanja treenasi. ;) Sujuvasti mä ujutan Jokrun treenamisen Tanjalle lähes kokonaan.... Se on niin helpon näköstä! ;) ja tekeehän se koiralle hyvää! :D Seliseli.... ei musta nyt ihan ole enää juoksemaan niin, kuin haluaisin. Enköhän mäkin vielä ehdi! Kaikenlaista Jokru ehti tekemään. Muuria (taidettiin tehdä maksi-korkeutta ekaa kertaa), pituutta, vähän takana leikkausta pituudelle ja sitten kontakteista puomia ja A:ta. Puomi oli Jokrun mielestä alkuun aavistuksen jänskä, kun se hieman heilui sivusuunnassa. Tokassa setissä se kuitenkin sujui oikein mallikkaasti taas! A-este oli ihan superi edelleen!

Ainiin ja lämppänä käytiin tekemässä junnuille taas pienet viestit! :) Viis matkaa molemmille ja ihan superit lähetykset ja vauhti oli aika hurjaa! Jokrukin sai maistaa ekaa kertaa kissojen ruokaa ja tais olla aika herkkua! ;) Varsinkin ekojen juoksujen jälkeen Jokru istuskeli kohtuullisen rauhallisena mun vierellä ja hetken ehdin jo miettiä, et noinkohan se lähtee ollenkaan. ;) mutta eipä ollut vaaraa! :D Varmaan oikein hyväkin, että malttaa ihan rauhassa kuitenkin odotella vuoroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti