keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Viestiä, esineitä ja aksaa! :)

Sunnuntaina Jokrupokru pääsi taas nautiskelemaan pk-treenailuista viestin ja esineruudun merkeissä. :) Vitsit, että toi koira ON tohkeissaan noista metsälajeista! Toki asiaan vaikuttaa ehkä myös se, että Tanja on mukana JA Binge! ;) Oltiin samassa paikassa, kun viimeksikin Tanjan kanssa mutta tehtiin juoksupätkät eri kohdassa ja tällä kertaa ihan umpimetsässä. Binge juoksi ekana. Jokrun kanssa kun lähdettiin B-pisteelle, niin poju jäljesti ihan puhtaasti Bingen jälkiä. Molemmat kakarat juoksi ihan mielettömän hyvin jälleen kerran! :) Todellinen hyvänmielen treeni siis! Bingosta jäi päällimmäisenä mieleen sen hurja vauhti erityisesti ekalta pätkältä tullessa. Kuulema Jokru oli tullut vähintään yhtä lujaa... ;) siistit kakarat!

Lisäksi innostuttiin vielä tallomaan esineruutu. Molemmat kakarat sai hakea alueelta kolme esinettä. Ensimmäiset oli taas helpot, vähän matkan päästä heitetyt esineet. Toiset heitettiin jo vähän sivummalle ns piiloihin ja kolmannet vielä enemmän piiloissa. Hienosti molemmat haki! Jokru oli koko treenien ajan niin nenämoodissa, kun vaan mahdollista. :) Superia! On se vaan nenäkoira!

Kaupan päälle taas hyvän mittainen rauhallinen lenkki kaikkien koirien kesken. :) Kyllä oli koirat taas tän reissun jälkeen unensa ansainneet! :)

Eilen tiistaina mulla on labrajuttuja hoidettava ja koirat pääsi samalle reissulle kaupunkiin, oltiin sovittu myös aksailut Tanjan kanssa. Pääasiassa treenit oli jälleen kakaroille, mutta pääsi Jippumasikin molemmat kertaalleen kontaktiesteille. :) Jibu teki vaan vähäsen puomia ja putkea. Teki kyllä aika supereita kontakteja! :) ja niin teki Masikin! Masi sai rallatella parit kepit, keinua useammankin kerran. Eipä ole tuolla tutulla raskaalla keinulla tietoakaan jänskätyksestä, vai mahtoiko johtua sitten siitä, että Tanja oli kartturina?! ;)

Jokrupokru pääsi treenailemaan taas vaikka mitä! :) Ihan alkuun muutamia hyppyesteitä eri ohjauksilla. Hienosti se poju kyllä irtoaa putkeen! Ja ihan btw, Bingellä oli jo vauhtia aika reippaasti ;) vaikka oli Jokrullakin huomattavasti reippaampi vauhti. En tiedä, mahtoiko ekat ulkotreenit tehdä ton, mutta tokihan noilla se itsevarmuuskin lisääntyy joka kerta tekemisen myötä. :) Jokrun kanssa aloitettiin puomilla, ensin remmissä varovasti, mutta pojulla oli selkeesti homma muistissa. Ja hienosti olikin! :) Tokassa setissä muistuteltiin hieman keppejä, tällä kertaa ekaa kertaa ikinä kokonaisia 12 keppejä. :) Ensin lähes joka kepissä oli ohjurit, mutta varsin ripeesti Tanja niitä napsi pois. Ja kappas vaan, kun Jokru pujotteli ne aina vaan. :D Lopulta ohjureita tais olla enää yhdet tai kahdet alussa ja lopussa, ja siihen sitten lopetettiin. :) Huikeeta!

Ihan treenin lopuksi Jokru muistutteli muutaman toiston verran myös kapulan hakua. Hyvin sujui, mutta selkeesti mun pitää nostaa hieman kriteeriä  ja vaatia edes parin metrin palautusta. Nyt oon palkannut vaan heti, kun poju käy nostamassa kapulan. :) On se vaan hyvä, että välillä on aina joku hieman katsomassa perään. ;) Ns ulkopuolisena sitä näkee tilanteen aina niin erilailla...2 kommenttia:

  1. Jee! Aika huikeessa vaiheessa teillä on jo kepit, jos noin vähillä avuilla jo menee! Yleisön pyynnöstä voisitte ensi kerralla laittaa näytille videoita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokrun kepit on vaiheessa mutta Bingen kepit on mageet! :) Sille on muutenkin tullu vauhtia! Kyllä niistä silti molemmista ihan aksakoirat kehittyy!! :) hienot kakarat! Tänään unohdettiin kuvata, mutta jos ens kerralla tehtäis joku pieni radan pätkä, ni voidaan kuvata näytille! :)

      Poista