lauantai 23. toukokuuta 2015

Treenejä, treenejä ja ulkoiluja....

Ompas tässä pitänyt kiirettä! Viime aikoina oon tuntenut itteni huomattava energisemmäksi, kun aikoihin, johtuen todennäköisesti lisääntyneestä auringon valon määrästä... <3 mutta kummasti sitä silti mehut on puristettu, kun ensin istuu päivän töissä ja sitten juoksee illan koirien kanssa lenkeillä ja vähän touhuten jotain muuta. Ollaan me siis kuitenkin jotain pientä edelleen treenailtu, lähinnä takapihatokoa. Jipsi ei tosta nyt ehkä niin innoissaan ole, mutta pojat senkin edestä. ;) Masillakin oli jo synttärit ja sai sen kunniaksi extra-pitkät treenit SEKÄ omaa laatuaikaa pallopelein. :D

Jokru on ollut tokoiluissa aika huikea! Edelleen ja aina vaan tehdään aika lyhyitä pätkiä, niin että vire pysyy hyvänä. Laitoin jokunen aika sitten Tuomaksen hieman kuvaamaan meidän touhuja ja kumpa vaan muistan pitää oman kävelyrytmin riittävän ripeänä seuraamisessa. Heti kun oma vauhti muuttuu rauhallisemmaksi, niin touhu muuttuu ihan täysin. Kyllähän Jokru pitää kontaktin joo, mutta meno vaan läsähtää mun mielestä aavistuksen. Ei hyvä! Mutta toisaalti, aika pienestähän tuo on kiinni, jos vain mun oma vauhti ja rytmi tekee noin paljon. ;) Saan luvan opetella kävelemään ripeämmin! (ja toisaalti tähän väliin pakko todeta, että mun korvien välissä oleva "ripeä" kävely ei edes videolla näytä kovin ripeältä.... ;)

Viime torstaina päästiin taas id-treeneihin ja itselle lisäsi hieman jännitysmomenttiä, kun tiedossa oli ulkotreenit parkkiksella. Loppu hyvin, kaikki huipusti! Jokru oli kaikenkaikkiaan (ja edelleen vaan) entistä rennompi ja toimi ihan mielettömän hyvin! Meidän vuoroa odotellessa se pari minuuttia tehtiin pieni setti seuraamista ja käännöksiä. Sen jälkeen Jokru pääsi ilmaisemaan pikkuruisia metalli esineitä asfaltilta. Ja ilmaisikin esineet ihan superisti! Ottaen huomioon viime kerran yhteistreenit ja erityisesti edellisiä kotitreenejä ajattelin, ettei treeneistä tulis mitään. Ja että Jokru ottais kovasti häiriötä kaikesta, viereisen kentän aksatreeneistä, monista koirista ja kaupan päällisiksi vielä joistakin ampumaharjoituksista(?) ihan lähistöltä. Noh, Jokrupa työskenteli entistä paremmin ja huolellisemmin. Päästiin kokeilemaan itse jälkeäkin asfaltilla ja se ei sitten enää sujunutkaan niin hyvin. Jokru ei ollut yhtään jäljestysmoodissa ja kääntyili jatkuvasti mua kohti ilmaisemaan esineitä. Hyvän oloisia vinkkejä saatiin tähänkin liittyen kuitenkin kotiläksyiksi, joten ei muuta kun treenailemaan. :)

Mulla alkoi tosiaan eilen myös äippäloma töistä (tosin viikkoa myöhemmin, kun olis voinut jo aloittaa..) <3 joten nyt sitten koitti taas ruhtinaallisesti vapaa-aikaa koirille. Voi raukkoja, täytynee kai todeta! ;) Samalla joudutaan väistämään hetkeksi mökille (harmillisesti!) putkiremontin alta pois.... Nyt ei vaan toivota mitään yllätyksiä masuasukin osalta! ;) Suunnitelmissa on siis keskittyä kunnolla vain koirien treenaamiseen ja ulkoilemiseen (ylläri!). Tänää kävin noukkimassa kameraani uuden putkenkin, joten sen opiskelua riittää myös siksi aikaa kun koirat kaipaa välillä lepoakin. ;) Ihanaa kesä ja loma! Nyt vaan täytyy pitää kovasti peukkuja, että kelitkin suosii myös jatkossa...
2 kommenttia:

  1. Kivaa äitiyslomaa ja loppuraskautta! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa "treenivapaata", muista kuitenkin lepäilläkin! Mitä tuohon seuraamiseen tulee, niin opeta vaan se Jokru aktiiviseksi oli sitten kävelytahti mikä tahansa. Pitäähän sillä olla kuitenkin hidaskäyntikin! Saisko siihen jotenkin jännitystä oman vartalon jännittämisellä mukaan?

    VastaaPoista