sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kevätnautiskeluja

On me jotain treenailtukin.. viime perjantaina kävästiin tekemässä viimeiset hallitreenit Tamskin tallilla ja jokainen koissu pääsi tekemään pätkän. Jibun ja Masin kanssa vähän keinua, puolikkaita keppejä ja jokunen hyppypyöritys. Masin kanssa ton madalletun keinun treenaaminen toivottavasti tuottaa joskus tulosta ja poju saa entisensä varmuuden tuohonkin esteeseen. :)

Jokrun kanssa alotettiin treeni puolikkailla kepeillä. Ohjureilla homma pelaa hienosti, hyvin poju kesti sekä pientä vedätystä että taakse jäämistä. Pitäisi ehdottomasti lisätä loputkin puolikkaat mukaan, jotta sais alkaa poistamaan ohjureita välistä. ;) Lisäksi tehtiin hieman keinun alastuloa. Meidän oli tarkoitus treenata puomilla alastuloa, mutta koko puomi oli kadonnut hallista. Jouduttiin siis keinulle... ;) samapa tuo tuntui olevan. Innostuin hieman myös rallattelemaan muutamalla esteellä ja parilla putkella pieniä ratapätkiä. Jokrupokru irtoili putkiin ihan superisti ja suoritti ohjauksia esteillä niin hienosti, että meinasin tosiaan innostua vähän liikaakin... :D omasta mielestä sain lähdettyä ohjauksista hyvin liikkeelle (en tiedä sitten, mikä oli ihan koko totuus taas.....).

Tänään kävästiin Miikun ja Tanjan kanssa tekemässä tän kevään eka maastotreeni viestin osalta. Jokru juoksi tosiaan sitten viime syksyn ekan kerran ja pääasiallisesti oikein hienosti. Samalla käytiin Miikun Priiman ja Roihun sekä Tanjan kaikkien tyttöjen kanssa lenkilläkin. Jokrulla oli niin siistiä!! <3 se ei välillä tiennyt, juostako Roihun vai Bingiksen perässä.. :D voi raukkaa! Autolle tullessa Jokru bongasi metästä Priiman ja Roihun ajamat jäljet! Lähtipä poju aika superisti jäljestämään, joskin väärään suuntaan jälkeä.... :D

Muuten ollaan nyt oman lauman kesken keskitytty nautiskelemaan kevätkeleistä! On metsäilty paljon! :) Välissä on hitusen muistettu treenailla jotain tokojuttujakin, aika vähän, mutta jotain silti. Jokrun kanssa pitäis kyllä tsempata tältä osin, poju on ollut tokoissa meinaan p-i-k-k-a-s-e-n tohkeissaan! :D Se tekee ihan valtavalla draivilla kaiken, mitä vaan on muistuteltu! Jatkuvalla treenilistalla on myös id-kurssin asiat, joita on myös silloin tällöin muistettu tehä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti