keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Treenejä

Jokrun puomi = check! :) Kiitos Tanjan! Tekiköhän poju jopa toisen vai kolmannen kerran kokonaista puomia ja aika superisti meni! :) ihan alkuun taas ehkä hitusen jänskätti ja poju meinasi tulla ylösnousulta pois, mutta kerran ehdittiin hieman palkita itse puomilla, niin sen jälkeen ei jänskätyksistä ollut tietoakaan. ;)

Tän päivän treenit aloitettiin kuitenkin kepeillä. Jokrun kanssa sujuu tottahan toki kerta toisensa jälkeen entistä paremmin. Tehtiin puolikkaita keppejä aavistuksen vedättäen ja hieman taakse jääden. Hyvät niistäkin tulee! Seuraavaksi taidettiin kertailla rengasta, mikä sekin vahvistuu kerta toisensa jälkeen. Sitten pienen pientä radan pätkää ensin Tanja kartturina, jonka jälkeen minä. Rengaskin meni sujuvasti osana pätkää. Toisessa setissä tosiaan muistuteltiin hieman puomia ja keinuakin.

Masikin osallistui hieman tän päivän aksoihin. Jäbä oli eilen hierottavana ja olikin tällä kertaa lantiosta kunnossa. Sen sijaan etupää ja keskiselkä olivat jumisia. Hyvin silti reagoi käsittelyyn (sen verta usein tulee ilmeisesti hoidatettua) ja paikat aukesi hyvin. Masi on niin ihana, kun se rentoutuu käsittelyssä ihan täysin! <3 Tän päivän aksat oli siis Masin osalta jokunen madalletun keinun suoritus, vähän puomia ja pari putkea.

Muuten noista viime aikojen treeneistä... Viime viikolla päästiin taas ID-treeneihin. Jokrulla tuli ekaa kertaa pienen pieni reaktio hallin pihalla ja harmillisesti mennessä treenaamaan. Koutsi ihmettelikin, että mulla oli eri koira mukana, Jokrulla oli keesi hieman pystyssä. :( Meni sitten se treenisessio melkein sen mukaisesti. :( harmi! Tän kerran sessioissa meni ilmaisut muutenkin vähän niin ja näin. Lähtöhajua Jokru otti todella huolella ja kolmannessa setissä aloiteltiin esineiden ilmaisua. Tästä saatiinkin oikein hyvät kotiläksyt! :)

Viime lauantaina vuorossa oli Marian treenit Jipsin kanssa ja sattumalta sain ostettua Jokrullekin treenit samaan ryhmään. :) Jipsi oli super-loistava, kuten aina! Jokrukin oli äärettömän pätevä! Tehtiin useampaakin eri ohjausta eri pätkissä rataa ja rengastakin muistuteltiin hieman. Me saatiin pääosin ihan mielettömän rauhalliset ja loistavat treenit, mutta sitten ihan Jokrun toisen setin lopuksi ihan kentän laidalle tuli mies nojailemaan aitaan jatkuvasti huutavan russelin kanssa ja huh, kun meinasi olla hieman liikaa Jokrulle. :( harmi, että piti taas ihan loppuun tulla tommonen. Mutta eipä noille oikein mitään voi. Siirryttiin hieman kauemmaksi aidan vierestä ja saatiin tehtyä loppuun vielä pieni pätkä onnistuneesti.

Sunnuntaista maanantaihin pyörähdettiin pikaisesti laivalla ja Jokru pääsi nautiskelemaan maalaiselämästä. Taisikin kyllä nauttia! :) Sunnuntaina poju pääsi aloittamaan treenailut Tanjan kanssa tavoitteena kohdata nätisti muut koirat. :) ja ilmeisen hyvin alkoi treenit, sen verran erioloinen poju oli jo tiistaiaamuna. :) Tää sama treeni jatkuikin heti tiistai-iltana Koirakoutsi areenan ympäristössä ennen Nukan tokotreenejä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti