maanantai 13. huhtikuuta 2015

Viime viikon treenit

Viime viikolla tuli treenailtua ahkerasti, aksa-painotteisesti vaihteeksi. :) Tiistaina aloiteltiin treenailut Jokrun kanssa. Ensin lämmittelynä siivekkeiden kiertoja usealla eri tavalla, joita myös Masi pääsi testailemaan. Lämmittelyn jälkeen Jokru pääsi tekemään pariakin erilaista radan pätkää ja olipa positiivinen huomio, että Jokru suorastaan lensi putkiin. :D joita se ylipäänsä haki ihan mielettömän hyvin! Muistin joku aika sitten, ettei me olla Jokrun kanssa ikinä edes kokeiltu rengasta... höh! Se tuli kuitenkin nyt korjattua! Jee! :)

Illalla Jipsi pääsi testaamaan Kristan rally-toko-treenit Koirakoutsilla. Siellä treenien teemana oli koiran peräpään käyttö, mikä sopi meille oikein hyvin. Tosin enhän mä tajunnut aiemmin, että tuolla taidetaan nykyään tehdä kaikki jutut rallissa sekä oikealla että vasemmalla seuraten. Eikä mun oo tullu Jipsiä varsinaisesti opetettua tuohon oikealle. :) noh, kunhan nyt jotain höntsäiltiin sitten. Jipsi oli itseasiassa alkuun hieman outo muutenkin, mutta tajusinkin sitten ettei se oo ikinä edes käyny koko tuolla hallissa. ;) ja olihan siellä häiriötä taaskin aikalailla. Kiva oli kuitenkin jotain tehdä myös Jippusen kanssa ihan ohjatuissa treeneissä.

Keskiviikkona jatkettiin Jokrun kanssa aksaa ja olipas poju edelleen hyvin pätevä! Oltiin Tanjan kanssa taas hieman reippaita (ja ehkä myös hitusen ahneita ;) ja tuli treenailtua AIKA paljon! ;) Alkuun tein Jokrun kanssa taas hieman siivekkeiden kiertojutskia lämmittelynä. Muita juttuja sitten; vähän keppejä ohjureilla, ekaa kertaa ikinä kokonaista puomia :) ja vähän keinuakin. Puomi sujui ihan superisti, Tanja on tehny ihan loistavaa työtä Jokrun kontaktien suhteen. :) Iso kiitos Tanjalle tästäkin! Keinun suhteen innostuttiin aika paljon, kun hoksattiin että sen Tamskin keinun saa tosiaan madallettua. :)

Perjantaina jatkettiin Jippumasin kanssa aksailuja. Pääasiassa tehtiin kontakteja puomilla ja keinulla sekä keppejä. Masin kanssa tehtiin jokunen toisto madallettua keinua, mikä alkoikin sujua todella hyvin. Vähän myös rengasta sekä jotain pientä radan pätkää. Jipsin keinu on vaan niin upea! Himskatti! :) Saispa Jokrullekin samanmoisen....

Tänään aamusta saatiin tehtyä taas meidän id-kurssin läksyjä. Tehtiin Jokrun kanssa oikein suunnitelmallisesti kolme haistelusettiä ja kai ne aika hyvin sujui. Jippumasin kanssa jumppailiin tauoilla vähäsen, tehtiin kosketusalustaa ja nosteltiin keppiä. Jokrukin pääsi hieman jumppaamaan vielä haistelujen jälkeen. Kivat kotitreenit! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti