sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Pikaviestit ja ulkoilut

Jopas me Tanjan kanssa innostuttiin tosta viesteilystä... käytiin tänä aamuna ottamassa pikatreenit kakaroille ja kierrettiin kaupan päälle vielä parin tunnin lenkki kumpaisenkin laumojen kanssa. Viestitreenin matkat oli oikeasti todella lyhyet mutta maastosta/paikasta johtuen toisessa päässä pääsi jokaisella kerralla ikäänkuin piiloon. :) Saatiin kyllä todelliset hyvänmielen juoksut kakaroille! Kumpaisellakaan ei ollut havaittavissa minkäänlaista epävarmuutta matkaan lähdön suhteen. Hyvä!

Treenien jälkeen otettiin kaikki koirulaiset autoista ja lähdettiin kävelemään. Kakaroiden alun riehumisten jälkeen uskaltauduin laskemaan Jipsinkin vapaaksi ja hyvinhän sekin meni. Selvästi Jips meinaisi reagoida kakaroiden pörinöihin, mutta tällä reissulla koirat oli ihan ihmeellisen rauhallisia ja suurimmaksi osaksi matka sujui rennosti ravaillen. :) Jokrulle ja Nanolle piti saada pienet reagoinnitkin, kun käki-pentele huuteli ihan tien vieressä. :D

Olihan siis superit treenit ja loistavat ulkoilut! Pihatöitäkin tehtiin kotona vielä hetkinen, joten illalla näkymä oli tää:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti