keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Koostetta, jälleen :)

Miten tää kirjoittelu nyt näin laahaa perässä kaiken aikaa.... :/ Sitten viime maanantain Kaarinan reissun on silti ehditty vaikka mitä. Keskiviikkona jatkui jälleen meidän hierontakurssi ja tällä kertaa päästiin jo itse asiaankin, eli hierontaan. Masi ei edelleenkään nauttinut oikein pöydällä pönöttämisestä, mutta maassa se antoi mun käsitellä jo oikein hienosti. Ja taisipa jopa kalvojen availu tuntua oikein mukavalta pojusta.... ;)

Torstaina päästiin jällee ID-treeneihin. :) Jee! Tällä kertaa otin autoon vain Jokrun (enkä siis valkoisia haukkumaan), jonka seurauksena (niin kai voi jo päätellä...) Jokru oli aivan oma rauhallinen itsensä, eikä lainkaan sellainen kun viime kerralla. Mitä siis opimme? Kun haluamme, että Jokru on rauhallinen autosta oton jälkeen, valkoiset ei pääse mukaan. Itse treenissä Satu oli rakennellut meille kirppispöydä puulavoista. Pöydällä oli siis jos jonkinlaista tavaraa ja ilmeisesti aika hyvin myös vieraiden ihmisten hajuilla. Tällä kertaa koirat sai etsiä toistemme hajuja ensin hajulapuilla ja aina setin viimeisenä myös jonkin käyttöesineen kautta. Tällä kertaa keksittiin myös kuvata toisten koirien suorituksia, jotta itsekin pääsee näkemään touhua hieman enempi ulkopuolisen silmin. No joo, pakko myöntää, että kyllä toi Jokrun touhu vaan tehokkaalta näyttää! Hieno Jokru! <3

Perjantain aksatreenit oli peruttu Tamskin hallilla olleiden kisojen takia. Käväsin hetken aikaa katselemassa. :) Tanjalle ja Bingelle eka luva! Jee!!

Lauantaina pakkasin J-kerholaiset autoon ennen kukonlaulua (istuttiin autossa JO klo.5.30!!!!) ja suunnattiin kohti Vantaan Ojankoa kisailemaan Jipsin kanssa. Hullun touhua, ei muuta voi todeta! Palkkana vielä tästä reissusta, Jipsille tuloksiksi yksi 10 ja kaksi hyllyä. :D Mutta Jokrun kanssa vedettiin hurjan hyvät treenit. Käytiin hallissakin kolme kertaa tokoilemassa ja koko aamupäivän aikana saatiin yksi reaktio, mikä sekin olisi ollut vältettävissä taas meikäläisen paremmalla toiminnalla. Hemmetin räkyttävät borderterrierit! ;) Saattohan toi Jokrun reaktio toki johtua siitäkin, kun mä mielessäni kirosin noi karvanaamat. :D

Sunnuntaina meillä alkoi Kärnän Sarin tokokurssi SDP:llä, mutta koska Jokrulla oli vielä illalla tiedossa aksatreenit, niin Masi joutui tuuraamaan. ;) Ja hemmetin super tokovalkoinen! <3 Mikä siinä onkin, että nytkin treenissä se esitti aivan mahtavaa seuraamista kaiken muun hyvän lisäksi? Joko Masi ottaa hieman painetta mun jännittämisestä, tai sitten yksinkertaisesti sen tekemiseen vaikuttaa niin paljon se niskan kunto. Jos se on yhtään jumissa, niin tekemisestä ei vaan tuu mitään. Ja kuka sitä nyt toki jaksais tönöttää niska kenossa, jos se on vieläpä kipeä. En minä ainakaan! Ekalla kerralla meitä oli paikalla vain kaksi!! Saatiin siis aikalailla yksityisopetusta.. ;) Masin kanssa katsottiin meidän ikuisuusaihetta eli noutokapulan pitoa. Sitkeyttä vaatii ja lisäksi sain vinkin kokeilla iltaruualla. ;)

Illalla päästiin tosiaan vielä aksailemaan Jokrun kanssa Tanjan korvaaviin treeneihin. Meidän kokonaistreeniaika oli pidempi, joten radan rakennuksen jälkeen ehdittiin vielä treenaamaankin kaksi hyvän mittaista settiä. :) Paljon tehtiin hyvää Jokrun kanssa, mutta paljon on treenattavaakin... kepit tuntui olevan ihan vaiheessa ja Jokru kyseli multa pitkin pujottelua(?), kontaktit oli vaikeat.... mä en oo treenannu niihin oikein häiriötä kunnolla. No okei, puomi päättyi suoraan seinään, että olihan se hieman haastavakin. Mutta hienosto Jokru hakee jo putket kaueampaa ja osataanhan me monia ohjauksia hienosti! Jokru tulee ohjauksiin todella hyvin, tulee siis myös lähelle mua mutta irtoaakin hienosti. Kaikenkaikkiaan siis ihan hyvällä mallilla tuntuisi olevan poika. :)

Maanantaina käytiin taas seurailemassa pentujen tokon pohjatietokurssia, mikä lie onkaan. :) Suurinta osaa asioista on Jokrun kanssa tullutkin tehtyä, kun oltiin niin pitkään mukana siellä Riitan kurssilla. Pieni tokokärpänen mua taisi taas purasta siellä Sarin kurssilla, joten tästä kuuntelusta saa juuri sopivaa lisämaustetta omiin treeneihin.

Ainiin ja kävästiinhän me aamulla itsenäisestikin treenaamassa. Jokru teki hyvän setin tokoa ja valkoiset aksaa. :) Tykästyin niin siihen su-illan Tanjan rataan, että mun oli pakko päästä kokeilemaan se valkoistenkin kanssa. ;) ja hyvinhän se meni. Ei nyt ihan nollana kummankaan kanssa, mutta aika kivasti kuitenkin. Nyt taas Jipsin kontaktit oli oikein superit, kuin myös luonnollisesti Masinkin! Kaikessa tiimellyksessä Masi oli taas sekunnin kolmijalkainen (piti ylhäällä vasenta takastaan, mitä ennenkin), joten sen treenit päättyi siihen. :( Saa nähdä, päättyikö Masin aksat täysin kokonaan tuohon episodiin. Tai se mikään episodi sinänsä, kun ei siinä tilanteessa oikein mitään käyny. Jostain syystä x Masi oli vain kolmijalkainen ja that's it. Edelleenkään en onnistunut paikantamaan jalasta yhtään mitään. :/ Otetaan nyt rauhassa, seuraillaan ja pohditaan, josko pitäis viedä lekuriin vaiko eikö. Joko se vika on siinä polvessa tai lonkassa (tää vasen puoli on nimenomaan se Kallion kuvaama huonompi puoli, mahdollinen alkava nivelrikko). Piirahan aiemmin epäili vaan ihan lihasjumin aiheuttaneen tuota. Mutta kuka sen tietää.

Jokrun tokoista innostuin hieman.... no okei, tehtiin vaan yhtä ja kahta toistoa per juttu, mutta vähän sitä sun tätä tuli tehtyä. ;) Seuraamista, luoksetuloa läheltä, ruutua, hyppyä, törpön kiertoa ja jäävistä seisomista.... :) Hieno tokokoira! Se seuraaminen on vaan niin siistiä! :) En oikein raaskisi tehdä paljoa, vaikka toki kestoa pitäiskin vähän rakentaa pikku hiljaa. Mutta kun se motivaatio on niin hyvä, niin en uskalla kokeilla rajoja siin ;) En tiedä toki, tarvitseekokaan. :) Mutta hieno tokokoira Jokru on! Kiva päästä joskus sitten kisaamaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti