maanantai 22. helmikuuta 2016

Kisoja!

Viime torstaina kävästiin kaikkien kanssa hallilla tekemässä taas vähän sekalaista treeniä... Masi tokoili, Jipsi teki enimmäkseen kontakteja (puomia ja keinua) ja Jokru vähän molempia... Tanja lopetteli kentällä treenejään Jirkan kanssa, joten saatiin Jokrun kanssa hyvät häiriöt alkuun. Tehtiin perusasennon kontaktia häiriössä ja jokunen sivulletulo ihan läheltä. Lisäksi pelailtiin onoffia ja lelusta irrotuksia. Toisessa setissä Jokrun kanssa tehtiin myös jokunen keinu ja puomilla niin, että muistin sanoa wau ylösmenosta. Vitsit, että tolla saakin hienosti vauhtia lisää.... :)

Kaikkien kanssa muistuteltiin myös hieman alustalla makoilua. Okei, alotettiin tän treenaaminen vasta saman päivän aamuna kotona, eli ei kovin vahvalla pohjalla vielä.. mut tarjoomisen kautta tehtiin hallillakin ja ihmeen hienosti kaikilla muistui heti mieleen. :) Jee! Jokrun kanssa muistuteltiin myös jokunen toisto kehikö läpi kulkemista. Masin kanssa törpön kiertoa tarjoamalla. Masin kanssa muistuteltiin myös hieman leluhäiriössä kulkemista yhdessä ja nyt Masi tarjosikin seuraamista. :D Wau!! Jipsi teki taas ihan supereita kontakteja puomilla ja keinulla...

Lauantaina kisattiin Jokrun kanssa pitkästä aikaa kahden agistartin verran Tamskilla. :) Oli siistiä! Ja ekaa kertaa kisoissa meidän radat tuntui ihan Aksalta! <3 parasta!! Jokrulle täydet pisteet radoista. Se suoritti kontaktit ihan huikeen hienosti (kaikki muu on ihan itsestään selvää) mut kepit on edelleen ehkä se meidän heikoin lenkki.. Ekalla radalla keppivirhe sisäänmenossa. :( Tokalla radalla menin törkkäsemään ni johan onnistui. ;) Tuosta kyllä pisteet mulle itselle.. ei me noita kuitenkaan kauheesti olla treenattu ja se silti toimi hienosti. :) Jokrun radat tässä ja tässä.

Eilen kisattiin Jipsin kanssa pitkästä aikaa myöskin ja pieni valkoinen kävi pikkasen kierroksilla. :D Mut senkin kanssa niin huikeat kolme rataa ettei tosikaan... on se vaan niin ihana sähikäinen! Kun joku vielä muistaisi ohjata ne kontaktitkin huolella niinkuin treeneissä. Voi huoh! Lisään Jipsinkin radat tänne jahka saan kaikki. :) Ihan loistava fiilis jäi silti päällimmäisenä ja ei muuta kun uusia ilmoja vetämään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti