keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Treenejä

Maanantaina normaalit tokon kuuntelutreenit ja tiistaina päästiin pitkästä aikaan Jokrun kanssa tokotreeneihin. Katottiin hieman perusasentoa, joka alkaa olemaan jo huomattavasti paremmalla mallilla. Sivulle tuleminen on hieman edelleen töks jalkaan törmäys.. Jokrun kohdalla ei toimi se, että nostan omaa jalkaa "merkiksi", että ei saa osua. Todettiin treenissäkin sama. ;) Sen sijaan huomattavasti paremmin sujui niin, että palkkasin Jokrun viidellä namilla sivulle ja astuin itse askeleen eteenpäin, johon J sai tarjota sivulletuloa. Ja tarjoskin hienosti! :) Tällä mennään nyt siis hetki ja vahvistetaan näin sivulletuloa ilman kosketusta mun jalkaan. Pikku hiljaahan tuosta voi alkaa sitten itse kääntymään niin, että J joutuu hieman kaartamaan. Mutta kaikki aikanaan. Lisäksi tsekattiin Jokrun noutoa.... sehän tosiaan hakee tunnarin hienosti ja tuo käsitargettiin asti. Eli voisin hieman jatkojalostaa tätä ja treenailla lisävaiheita. ;) Sainkin tehtäväksi oikeesti palastella esimerkiksi noudon pieniksi palasiksi ja miettiä sekä oman tekemisen että koiralta vaaditun kannalta jokainen pieni palanen kerrallaan. Tehtävät tulee oikeesti palastella pieniksi ja sopiviksi treeniasioiksi, joita sitten työstää palanen kerrallaan erikseen. Mutta edetä mun PITÄÄ! :) Kokonaisuutena tässä treenissä sain Jokrun parhaiten ehkä ikinä hereille toimimaan Mun kanssa! Piiakin antoi tästä meille oikein kehuja! :)

Torstaina käväsin pitkästä aikaan päivällä treenailemassa omatoimisesti, hieman sekalaisesti taas aksaa ja tokoa. Jokrun kanssa luonnollisesti sivulle tuloa mutta jokunen puomi myös. Jokrun kanssa toimii myös todella hyvin lelusta irrotus istumiseen, lisäksi myös hieman onoffia sekä leluista luopumista maassa.... Masikin joutui luopumaan leluista ja sille toi on paha. Mutta jopa tarjosi seuraamista tai ainakin hienosti mukana kulkemista. Jee! Meilläkin on siis todellakin toivoa! :) Masin kanssa tehtiin myös törpön kierron tarjoamista ja aika hyvästä matkasta tuo jo onnistuu hienosti. Eikä oo haukuista näin tietoakaan! Jipsin kanssa myös hieman törpön kiertoa mutta pääasiassa Jipunen sai muistella puomin suoritusta.. ja hienosti muistelikin, kun ollut minkäänlaista ongelmaa pysähtyä. :)

Perjantaina osallistuin Eva Bertilssonin luennolle Koirakoutsilla aiheena palkasta palkkaan. Oli aivan mielettömän hyvä! Onneksi Piia aikalailla yllytti mut tuonne. ;) Voi että kun olis ollut siistiä jatkaa kuunteluoppilaana viikonlopun treeneihin mutta kun ei.. vaikka jo oli koko vkloppu bookattukin ohjelmaa täyteen. Mut tietääpähän ainakin, et jatkossa täytyy lähtee aina rohkeesti noihin mukaan mitä muut viisaammat suosittelee. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti