keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kaikki aksaa.. :)

Mulla onkin näemmä joku miljoona treeniä kirjaamatta.. huh! :) Aloitetaan viimeisimmästä...

Maanantaina kävästiin jälleen Liedossa Elinan treenissä ja tällekin kerralle sain ostettua myös Jipsille paikan. Käytännössä ollaan kuitenkin jaettu tuo kahden koiran aika niin, että Jokru tekee kaksi hieman pidempää pätkää ja Jipsi tekee yhden pidemmän ajan. :) Aika kivasti on nyt riittänyt treeniaika. :) Toki tuossa on vaarana, että innoissaan tekee liikaa. Tälläkin viikolla teemana oli pitkät estevälit ja se tuntui omissa jaloissa. Jostain hemmetin syystä mun eka setti Jokrun kanssa meni taas ei niin hyvin... jotenkin oon ite ihan veltto ja löysä, eikä oma juokseminen yllättäen silloin kulje. Onneksi tokaan settiin paremmalla draivilla ja menokin oli sen mukaista. Kyllä sen Jokrunkin kanssa saa laittaa töppöstä toisen eteen, kun poju vähän spurttaa. ;) Eihän se sen laukka siltikään kovalta menolta näytä ;) mutta aika kovaa se menee. On se silti niin kiltti, vielä! <3 Heti kun mulla tulee pieni epävarmuus ja ohjaus on myöhässä, niin koira kiltisti himmaa. Ihana murunen!

Jipsillä on selkeesti vauhti kasvanut aivan valtavasti! Mitä enemmän saan omaa ajoitusta kuntoon maksin kanssa ja ohjaan samoin Jipsiä, niin hoplaa kun neiti lentää. :D Kaveri meinaa irrota hieman liikaakin, mikä on toki silti ihan positiivinen ongelma. Niin mageeta oli tälläkin viikolla!

Tällä viikolla kerkesin parin viikon tauon jälkeen taas maanantaina pentutkoihinkin kuuntelemaan. Tällä viikolla ryhmäläiset treenasi kosketusalustaa. Simppeliä hommaa mutta hyvähän se on itsekin kertailla asioita ja mietiskellä itse omaa tekemistä, että muistaako sitä aina olla huolellinen jne.

Sunnuntaina alkoi SDP:llä Sarin neljän kerran tokokurssi, mitä on satunnaisesti aina jokusen viikon väleillä. Tällä kertaa treenaamaan pääsi Masi, koska Jokrulle tuli niin paljon aksaa lähiajalle. Masi ei taaskaan ollut kovin pahoillaan. ;) Se on kyllä ihan huikea tokoilemaan! Meitä oli tällä kertaa treeneissä vaan kolme, joten saatiin treeniaikaa ruhtinaallisesti. Ehdittin katsoa kaukoja, kapulan tilannetta sekä ihan perusasentoa. Kaukoissa Masi meinaa ennakoida ja todettiinkin, että samaa "ennakointia" meinaa tulla hieman joka asiassa. Esimerkiksi kapulan kanssa sivulla ollessa 5s on aika pitkä aika. ;) Eli selkeesti mun tarvii ottaa sen verran kaikessa takapakkia, että ruvetaan rakentamaan rauhallisempaa kestoa jo ihan perusasentoon. Maltti ei ehkä ole Masin parhain ominaisuus ja yhdistettynä siihen etten ehkä ole rakentanut kunnolla kestoa kaikkeen stabiiliin olemiseen, niin yhdistelmä ei ehkä ole paras mahdollinen. Mutta toisaalti, kun treenataan rauhassa kestoa ihan alkaen tuohon perusasentoon, niin todennäköisesti työ tuottaa hedelmää ihan kaikessa tekemisessä. :) Perusasennon suoruutta saatiin korjattua hyvin jo ihan muutamilla korjaavilla käsiavuilla. Joka toisella sivulletulossa reilumpi apu ja joka toisella pienempi. Kapulan tilanne oli Masinkin kanssa todella hyvällä mallilla. Jess!

Lauantaina päästiin Jokrun kanssa Tanjan ratatreeniin. Mä en ite vaan ollut ihan parhaimmillani ja kaupan päällisiksi tuntui, kun flunssa olisi ollut tuloillaan. Ihan ok menoa saatiin aikaiseksi ja on se Jokru edelleen ja aina vaan niin ihana ja kiltti. Videolta meno näytti kohtuu ok:lta ja tulihan siellä sitten lopulta jonkun verran onnistumisiakin. :) Meidän treeniajan jälkeen "lykkäsin" Jokrun vielä hetkeksi Tanjan kartturoitavaksi. :) Kyllä se poju näyttää aina vaan oikein hienolta aksakoiralta mutta oli se tuossa kohtaa jo aika puhki! Täytyy antaa se Tanjalle joku kerta taas juoksukaveriksi hieman vähemmän treenanneena.... ;)

Viime torstaina id-kursseiltiin taas pitkästä aikaa... Pitää oikein miettiä, mitä tällä kertaa tehtiin. Satu oli käyny hieman ennakkoon kanakursseilemassa (mullahan sellainen mahtikurssi on tulossa!! :) ja sieltä innostuneena tehtiin treeni hieman eri tyylillä. Alotettiin ihan perus hajunotolla pari toistoa. Tällä kertaa tehtiin kohdetta ilman lähtöhajun antoa. Ekalla kierroksella oli vain kohde ja yksi tyhjä, itse oltiin maassa koiraa kohden, palkattin purkille sekä sen jälkeen heitettiin toinen nami koiran taakse sille haettavaksi, jona aikana itse ehti vaihtaa purkkien paikkaa keskenään. Kohdehajulle tosiaan vain yksi nami nopeasta haistelusta. Tää treeni selkeesti sopi Jokrulle! Okei, ollaanhan me muutenkin tehty aika paljon tällaista aika ripeetä toimintaa+palkkausta, et sinänsä oli tuttua.

Viime viikon maanantainakin käytiin Elinan treeneissä J-kerholaisten kanssa ja kappas vaan, sekin treeni oli ihan loistava. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti