tiistai 19. huhtikuuta 2016

Aksaa ja uusia hajuja

Maanantaille onnistuin saamaan Elinan treenit ja vieläpä kaksin kappalein paikkoja, joten molemmat J-kerholaiset pääsi treenaamaan. :) Olipa ihanaa taas pienen tauon jälkeen! On noi Elinan treenit vaan niin parhautta... Jokken kanssa taas pari settiä ja Jipsin kanssa yksi. Videoita olis, jos vaan joku ehtis taas hieman editoimaan ja tuomaan tänne.. :)

Torstaina alkoi uusi hajukurssi, sellainen kolmen kerran setti, jossa toi eka krt ja viimeinen ollaan omien koirien kanssa Scentren tiloissa ja keskimmäisellä kerralla mennään koko päiväksi kouluttamaan kanoja Kangasalle. :) Ekalla kerralla juteltiin paljon yleistä asiaa ja Satu luennoi ihan yleisesti operantista kouluttamisesta. Niin paljon hyviä asioita taas! Kurssilla aloitettiin hyvinkin alkeista, eli kuinka ehdollistaa koira naksuttimeen. :) Itsehän olen nykyisin käyttänyt paljon enemmän jes-sanaa, kun helposti loppuu kädet kesken koiran kanssa touhutessa.

Lauantaina jatkettiin Jokrun kanssa kisaputkea Janakkalassa ja nyt ekaa kertaa siis 2-luokassa. Kahdella ekalla radalla tuomarina Minna Räsänen ja vikalla radalla Henri Luomala. Radat olikin huomattavasti paljon haastavampia, kun mitä ykkösissä hetki ehdittiin tottua, mutta meidän kannalta ehdottomasti parempi näin päin. :) Mun mielestä on niin siistiä päästä jo hieman testailemaan eri ohjausvaihtoehtoja eri rataprofiileihin. Hyvin on kevään valmennukset jäänyt mulla päähän, kun päällimmäisenä ajatuksena rataantutustumisissa oli pohtia koiran linjoja. :) Omasta mielestä ihan hyvin onnistuinkin siltä osin. Tuloksena päivältä kolme todella sujuvaa rataa hienoilla (ja nyt jo paljon nopeammilla) kontakteilla ja kepeillä! Jokru oli aivan huikea koko päivän! Virallisia tuloksia hyl, 5 ja 5. Eka radan hylly tuli kolmanneksi vikalla esteellä, kun hukkasin koiran myöhästyneen valssin takia, toka radan vitonen tuli yhdestä pudonneesta rimasta ja vika vitonen, kun J ohitti matkalla yhden esteen. Nää on sarjassamme näitä tekevälle sattuu-virheitä. :) Aika jees, ottaen huomioon et meidän ekat 2-luokan kisat. :) Ja palkinnoillakin oltiin molemmilla 5-radoilla.. toisella voitto ja toisella 3. sija. Jee!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti