perjantai 22. huhtikuuta 2016

Tahtoo kisoihin!!

Ihan hirmunen kisakuume mulla :D ja keskiviikkona käytiin Piiralla, joten nyt ei edes aksata hetkeen... Jippu oli onneksi hyvässä kunnossa, selkä yleisesti hieman kireä mutta ei mitään erityistä. Ihan suorakin koira oli. Jee! :) Masilla oli kireyttä etupäässä, lapaluiden välissä ja hauiksissa. Etupää siis ylipäänsä! Oletettavasti seurauksena tuosta jokusen päivän ontumisesta. Jokrulla sen sijaan oli lukko lantiossa ja siinä yhteydessä myös jonkun verran jumia siellä takaosastossa. :(

Ainiin.. meinas jo ihan unohtua. Käytiinhän me tiistaina tekemässä hieman omatoimitreeniä kaikkien kanssa. Ku aattelin, että nyt sitte käsittelyjen jälkeen voidaan hyvin lepuutella oikeesti monta päivää. Noh, Masin osuus oli kohtalaisen kuiva ja tylsä, mutta vähän jotain kuitenkin mielenvirkistykseksi. Jokrun kanssa pääpaino kepeissä. Tehtiin puolikkailla sisäänmenojen hakemista eri kulmista. Ei tarvittu ohjureita, kun se keppien alku löytyi ihan joka puolelta. :) Meille käy muuten AINA näin, kun mennään treenaamaan jotain läksyjä. Jokru osaakin jo! :) Muistettiin testata ainakin tiukat avo- ja sulkukulmat, niisto, pakkovalssi ja suoralta linjalta lähetys. Ihan ekoilla kerroilla huomasi eron Jokrulla, kun siellä Janakkalassa kisoissa oli niin joustavat kepit. ;) Mutta tosiaan ihan superisti Jokru haki kepit kaikista kulmista. Nou probleemo! :) Sitten seuraavaksi voisi ottaa treeniksi häiriöt kepeillä. Saa nähdä, tarviiko sitten ohjureita tueksi. Puomia otettiin myös ehkä kaksi tai kolme toistoa. Muistin kannustaa ylösmenolla (-> hyvä vauhti!) ja itseasiassa heittämällä lelun reilusti eteenpäin Jokrun saikin tulemaan kontaktin ihan alas asti hurjalla vauhdilla. :) Jess!! Eli josko näillä eväillä nyt kokeilisi hieman saada vauhtia siihen puomiin. :)

Jipsin kanssa myös jokunen toisto puolikkailla kepeillä. Sehän nyt hakee kepit mistä vaan kulmasta ja miten päin vaan. :D Toki muuten ainut haastavin saattoi olla jos koittaa lähettää oikeesti kaukaa. Tosin tällöin ongelma saattaa liittyä paremminkin vaan hahmotuskykyyn... on se silti hyvä, että aina lyötyy jotain treenattavaa. Puomia tehtiin myös jokunen toisto. Jipsille toi lelun heitto juuri samalla hetkellä, kun se tulee alas kontaktille on melkein ainuita asioita, joilla saan sen lipeämään kontaktilta omatoimitreenatessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti