sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Aksaa

Sitten viime kirjoituksen ollaankin elelty aksapainotteisesti.. keskiviikkona päästiin käväsemään pitkästä aikaa Kaarinassa ja tällä kertaa Timon yksärillä. Pitkästä aikaa! Oli loistava treeni! :) Ratana kisanomainen ja pitkillä esteväleillä, eli juosta sai! :D J-kerholaiset oli tapansa mukaan loistavia.. Erilaisten ohjauksien puolesta tuli taas pari mainiota kohtaa kokeiluun ja itselle samantien treenilistalle... Yks juoksupätkä, mihin ei vaan ehtinyt järkevästi, niin siihen sopikin hyvin leikkaus ja vastakäännös. Yhdistemänä hieman erikoinen (mulle ainakin) mut toimi todella hyvin, kumpaisellakin! Toinen kohta oli semmonen, mihin yritin ensin tunkea pakkovalssi-jaakotusta, mut siihen sopi todella hyvin viskileikkaus. Tota on treenattu ennenkin Timon treeneissä ja sen puolesta huomasi, että on tullut joskus kokeiltua... Toimi jälleen todella hyvin ja sopi kyllä kumpaisellekin koiralle loistavasti!

Perjantaille ostin Tanjan ratatreenin Tamskin hallille ja siihen kaupan päälle vielä hieman lyhennetty yksäri. :) Niin huippua! Jokru pääsi osallistumaan varsinaiseen treeniin.. räpsäytteli hieman herkän oloisesti rimoja kohdissa, joissa olin myöhässä.. ;) noh, jos ei olis myöhässä. Mutta myös muistiin korvan taakse itselle; älä käy päivällä yli tunnin metsälenkkiä, jos illalla on aksatreenit. Varsinkin jos edellisistä aksatreeneistä on reilu vuorokausi. Arg! :( Sori koirat! Nyt huilitaan.... Tässäkin radassa oli pitkiä estevälejä, joten kiirettä piti! Yksäriosuudella Jipsi pääsi juoksemaan samaa rataa ja hyvä yritys nollatreenista, mut se yritys kaatui mulla aika alkuunsa.. höh! Jokru pääsi vielä Jipsin huilitauolla tekemään hitusen keppejä ja puomia. Kepeillä testailtiin häiriöitä, kun oon sanonu etten itekseen osaa niitä treenata. Noh, Jokru on kai treenaillu itsekseen, koska ei tullut virheen virhettä vaikka tehtiin semmosia häiriöitä että oksat pois! :D Sivuirrotusta, taakse jäämistä ja lopuksi vielä semmonen, että kutsuin Jn kauempaa kepeille ja menin edellä ja leikkasin kepit kahdesta läpi... :) Jäbä vaan pujotteli!! Puomilla keskityttiin juttuihin, mitä ollaan selvästi vähemmän treenattu itekseen, eli tilanteisiin, kun mä irtoan sivulle tai jään reilusti taakse. Ja voi jummi.. vaikka mä jäin ihan puomin alkuun tai tein jopa ihan äkkistopin, niin Jokke meni ihan superisti alas asti. :) Wau! Joku on selkeesti käyny treenaamassa Jn kanssa... ;)

Tänään kävin kuunteluoppilaana Hyvärisen Hannan juoksukontaktikoultuksessa. Ja olipa hyvä koulutus! Joskohan sitä ens talvena vihdoin vaihtais ne juoksukontaktit A:lle ja kumpaisellekin J-kerholaiselle. :) hmm... siinä olis kiva projekti! Jos nyt ensin hieman kisailis kumpaisenkin kanssa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti