tiistai 19. heinäkuuta 2016

Parin viikon treenit

Mulla taitaa olla parin viikon treenit kirjaamatta.. hups! :/

Pari kertaa ehti olla vielä Jirkan ohituskurssia, molemmat kerrat Hämeenpuiston tienoilla. Meillä oli enenevässä määrin ainut ongelma Jirkan läsnäolo. :D muut koirat ei häirinny yhtään. Että semmosta! Yleisesti arjessa olen huomannut myös huomattavan muutoksen Jokrussa, jota kautta itselle on saanut nyt paljon rennomman fiiliksen. Eli muita koiria ohitellessa/kohdatessa ollaan päästy nyt myös ihan porukkalenkeilläkin helposti sellaiseen temppumoodiin. Eli kun vaan Jokrulle antaa jonkun "tehtävän", niin muista ei tarvi välittää yhtään... mikään pelkkä namia suuhun-metodi ei pelaa.

Tänäänkin käytiin omatoimitokoilemassa. Poikien kanssa oikein mainiot setit. Jokru hengaili myös hallissa sillä aikaa, kun treenasin Masin kanssa. Nyt meinas irrota haukkua, viimeksi ei tullut. Ehkä nyt oli hieman pitkä tauko edellisistä treeneistä ylipäänsä ja viime aikoina ollaan muutenkin ehkä aksattu taas enempi. Uskon, että nää vaikutti.

Viime perjantaina meillä oli Tanjan aksayksäri J-kerholaisten kanssa ja voi jummi, miten pätevät aksakoirat. Ratana oli sellainen teemoilla irtoaminen ja koiran linjat. :)  Huippu kiva treeni oli ja koirat oli, ylläri ylläri, hurjan päteviä! Itsellä meinas loppua kunto kesken....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti