perjantai 3. helmikuuta 2017

Treenikuplia ja fysiikkatreeniä!!


Tällä viikolla on saanut nautiskella taas treenikuplista Jokrun kanssa. Tiistaina oltiin Janitan treeneissä Kaarinassa, mitkä oli jälleen kerran kertakaikkisen mahtavat!! :) Ja Jokru on vaan niin Iso Sydän!! Oon ehkä(!) joskus aiemminkin maininnut, että aksaaminen sen kanssa on vaan niin ihanaa! Tehtiin reilua kisamittaista rataa ensin kisanomaisena läpi ja sitten nollatreeninä. Oli meidän nollarata aika hilkusta kiinni heti alkuunsa. Mulla olis kerrankin taas videokoostetta treenistä, kun vaan ehdin koostaa sen. :) TÄSSÄ

Eilen oltiin Riitan tokotreeneissä ja jotenkin musta tuntuu, et oltiin ekaa kertaa oikeesti koko tunti yhteisessä treenikuplassa! Se kuuluisa Kupla! Tokikaan ei treenattu koko aikaa, vaan osan ajasta J vietti häkissään, mihin siihenkin poju on tottunut hienosti. Tehtiin mm seuraamista seinää päin, missä on paljonkin kyse koiran luottamisesta ohjaajaan. :) Ja kappas, vaikka ei olla montaa kertaa ees tuota tehty ja oletin ahnehtivani, niin en saanut KERTAAKAAN Jokrua tekemään virhettä. Se kesti "seinät" vastassa todella hyvin pitäen kontaktin täyden kympin edestä. Mentiin päin seinää (ts aitoja), aksaesteitä sekä tokohyppyä kohti.

Äsken treenailtiin taas kaikkien kanssa meidän läksyjä naksuttelukurssilta. Mä sain Jokrun kanssa läksyksi sellaisen tempun, että kun se jo osaa erotella etutassuillaan mun nostamaa kättä tai jalkaa vasten (siis erottelee aina kyseisen puolen tassun noston mun kädelle/jalalle), niin nyt opetan sen erottelemaan samoin takatassuillaan. Tää oli kolmas kerta, kun treenattiin ja nyt ollaan edetty jo erotteluvaiheeseen asti. ;) empä olis uskonut, mimmonen fysiikkatreeni tää itselle onkaan.. :D istua nyt haara-asennossa lattialla pienessä takakenossa ja nostella vuorotellen jalkoja suorana ylös. Vielä kun Jokru nostaa oman jalkansa ei ihan niin kevyesti sen mun jalan päälle.. :D vatsa- ja etureisilihakset kiittää.

Tajusin myös tässä samalla kirjoittaessa, että sehän on selvästi tää meidän "naksukurssi", mikä on vaikuttanut näin positiivisesti meidän suhteeseen Jokrun kanssa entisestään. Tokihan kaikki yhdessä tekeminen vaikuttaa positiivisesti suhteeseen, mutta erityisesti tämmönen mukavuusalueelta yhdessä poistuminen. :) Jee, näitä lisää siis!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti