perjantai 21. huhtikuuta 2017

Torstaiaksat

Voi jummi taas kerran! Molemmat J-kerholaiset pääs eilen Tanjan treeneihin ja oltiin me hyviä! Ja varsinkin koirat... Menin taas ekana Jipsin kanssa ja se oli hieman, hmm, lennokkaalla tuulella vaikka sit taas toisaalti vaatikin kauheen huolellista ohjausta. Hitto, kun on vaikeeta. =P On se kanssa vaan niin kiva juosta silti!

Seuraavaksi menin sit taas Jokrun kanssa ja vaikka molempien kanssa on kiva mennä, niin jotenkin tuntui et Jokru kulki vaivattomammin. Tokihan kun sen laukka on niin piiiitkä, ni jotenkin nyt ku on vähän oppinu sen laukkaa ja lukituksia yms, niin sen kanssa on helpompi. Sille voi oikeesti vaan käydä näyttämässä ja lähteä, kunhan lukitus tapahtuu. Jokrun kontakteissa on hieman parantamisen varaa tällä hetkellä, mistä saan syyttää täysin itseäni ja meidän kisaamista. Se suorittaa kaikki esteet kyllä ihan täydellisesti, mutta vapauttaa itsensä ihan täysin mun mukana. Täydelliset kisakontaktit siis toisinsanoen! :D Radan yksi "suorapätkä" putkesta pari estettä kepeille, oli aluksi inasen vaikea.. mut olipa niin loistava esimerkki kohta siitä, kun MULLA oli kontakti koiraan koko ajan niin koirapa pystyi tuijottamaan suoraan esteitä eikä haukkunut yhtään. Himskatti! Miksei sitä AINA pysty pitämään noin hyvin kontaktia koiraan. Tää on kyllä niin meidän tän kesän juttu..

Mutta on toi aksa vaan niin siistiä! Ja varsinkin noiden molempien kanssa... <3 Aina sitä vaan tahtois lisää, mut tällai kerta viikossa annoksena mä luulen, et se on just sopiva. Ainakin tällai kunnon treeneissä. Ihan parasta, et mä vihdoin otin ja sain paikan noihin Tanjan treeneihin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti