tiistai 9. toukokuuta 2017

Treenejä ja kisoja

Tässähän on jäänyt kirjaamatta jo monet treenit ja kisat välissä. Tapahtumaa on siis riittänyt. Viikko sitten viikonloppu saatiin nautiskella Päkäpaimenten pentuepäivistä, lauantaina aksattiin Tanjan johdolla ja sunnuntaina tokoiltiin Kärnän Sarin opeissa. Molemmat päivät oli niin huiput! Keli ei tällä kertaa ihan suosinut, varsinkaan sunnuntaina, mutta pikkujuttu.. Aksoihin pääsi osallistumaan myös Jipsi, kun ajattelin että senkin on oikein hyvä päästä hiekalle vähän kokeilemaan. Ja hienot kokeilut oli. ;) Ihan mahtavat treenit oli molempien kanssa, ei voi muuta todeta! Jokrun kanssa on nyt tuon Ylökkin kisan puomin hypyn jälkeen vähän keskitytty kontakteihin radalla ja eilisen kisan perusteella voi todeta, että treeni on tuottanut kyllä tulosta. Harmi, kun ei tullut otettua videolle näitäkään treenejä, vaikka kuvaajia olis ollu paikalla.

Tokoissa Jokru kävi vähän kierroksilla ja siis haukkui... ei varsinaisesti keskitytty siihen ongelmaan silti, koska tein arvion että koira oli tuossa nimenomaisessa tilanteessa ihan ylikierroksille. Jälkeenpäin todettuna täysin oikea päätelmä! Sen sijaan katsottiin ruutua ja ihan uutena aloiteltiin tyhjään lähetystä.

Viikkotreeneissä on jatkuneet Tanjan aksat luonnollisesti, Hanna-Marin tokon ylempien luokkien liikkeet-kurssi samoin ja viime viikolla uutena alkoi vielä Piian kurssi liittyen tokokokeissa liikkeiden väleihin ja kaikkeen muuhun siihen kisojen oheisjuttuihin, vireeseen yms. Me yllättäen keskitytään tohon vireen nousun tuomaan haukkumiseen. ;)

Vappuna kisattiin myös Jipsin kanssa Tamskin kisoissa parin startin verran. Yhden vitskan ja hyllyn verran, mut oikein sujuvat radat kumpainenkin. Mun ohjaus ja liikkuminen on aina vaan enempi Jokru-moodissa ja sen seurauksena Jipsin kanssa tulee joitakin kieltoja. En ihan malta odottaa lukituksia, kun lähden jo, niin se ei vaan kestä niitä. Mut hauska senkin kanssa on silti juosta! :)

Nyt viime sunnuntaina kävästii Jokrun kanssa taas katsastamassa uusi kisapaikka, tällä kertaa Järvenpäässä. Olipas muuten hankalan tien takana ko paikka Tampereelta katsottuna... Tuomarina oli Anne Savioja ja molemmat radat oli kyllä profiileiltaan kovin mukavat. Siitä kiitokset tuomarille! Eka rata olikin niin meidän rata ja tehtiin se aika hienosti yhdessä, mä sain pidettyä kontaktin lähes täydellisesti koko radan ajan ja siitä kertookin se, että tehtiin LÄHES puhdas nollarata. Ainoastaan mokoma muurin palikka tipahti alas. Höh! Puomia radalla ei ollut, mutta A mentiin kahdesti ja lisäksi keinu ja jokaisella aivan mahtava kontakti. Jess! Kaiken kaikkiaan molemmat radat uskalsin mielestäni ohjata paljon luottavaisemmin kun ennen. Ja mistä olen melkein eniten iloinen, niin toisen radan alussa uskalsin kokeilla sellaisen aloituksen jota treeneissä tekisin, mutta aiemmin en ole kisoissa uskaltanut.;) jee, hyvä minä! Muuten toisella radalla hieman loppuosassa rataa katkeili kontakti ja pari rimaa tuli niistä ja lisäksi tuli virhe keinun YLÖSmenokontaktilta. :D Toi on mun mielestä jo aika hyvin! ;)

Mutta tolla ekan radan fiiliksellä mennään taas pitkään! :) Tähän loppuun muutama Miikun ottama aivan loisto-otos Jokrun tokotreeneistä. ;) Jokrun motto on kyllä kaikissa treeneissä, lajista riippumatta, kaikki tai ei mitään.. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti