Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

Blogin pitäminen

Hmm.. pitkän harkinnan jälkeen päätin kuitenkin perustaa oman blogin Jipsin ja Masin toilailujen seuraamiseksi. Varsinaista treenipäiväkirjaa pidän varmasti jatkossakin ihan perinteisesti vihkossa ;) mutta jospa sitä jotain tulisi rustailtua tännekin muiden luettavaksi (jaa, lukeeko näitä joku??)..

Lyhyesti koirulaisten harrastuspuolesta... Jips kisaa tokossa avo-luokassa. Kokeissa on käyty muutama kerta ja luotto on kova, että se ykkönenkin sieltä tulee. :) Alunperin tavoite oli hankkia TK2-lyhenne nimen eteen, mutta toisaalti itselle BH-lyhenne on riittävä. Jaa niin, mihin näitä lyhenteitä edes tarvii?? ;)

Agipuolella Jipsin kanssa on tarkoitus avata kisakausi ihan lähiaikoina, ottamatta kuitenkaan enempiä stressejä aiheesta. ;) Fakta on, että hypärille Jips olisi valmis samantien. Kontaktit vaatii kuitenkin treeniä, jotta ne olisi "täydelliset". Ei sen puoleen, ei se keinu muutenkaan ole käyttövalmis radalla.

Masin kanssa tokoillaan myös. Masi on ihana <3 silloin kun tehdään, tehdään kunnolla tai ei ollenkaan. Varsinaisesti koeliikkeitä ei olla juurikaan treenailtu, ainoastaan pieniä osia niistä. Mutta hiljaa hyvää tulee, toivottavasti... Parasta kuitenkin on juuri se into tekemiseen!

Agipuolella Masin kanssa edetään myös pikku hiljaa. Motivaatio tähän on miehellä ainakin kunnossa! :D keppeihin tutustuminen on Masin kanssa aloitettu Susan Garrettin 2x2-menetelmällä ja ainakin alku näyttää todella lupaavalta! Kontakteihin otetaan pikku hiljaa kosketusta kosketusalustan avulla. Muutenkin estevarmuus/hakuisuus ja ylipäänsä irtoaminen ovat työnalla. Yllättäen! ;)

Muista aktiviteeteista... Masin kanssa osallistuimme russeleiden mejä-leirille, josta saatiin kovasti piristysruisketta Jipun kanssa jo aloitettuun mejä-treenailuun. Noiden jälkien tekeminen on olevinaan vaan NIIN paljon työläämpää, kun muiden jälkien! Sen sijaan tällä viikolla Masi saikin kosketusta peltojälkeen. :) Jipun kohdalla koin jälkityöskentelyn tarkentuneen metsässäkin huomattavasti, kun viime kesänä tuli treenailtua peltojälkeä. Tätä hyväksi koettua reittiä aion noudattaa myös Masin kanssa. Myös hakuilua olisi tarkoitus päästä Masin kanssa kokeilemaan tämän kesän aikana, kunhan saa porukkaa hieman kasaan.

Talvipakkasilla koirien kanssa tuli treenailtua myös jonkinlaista temppuilua. Naksuttimen kanssa touhuilu onkin mainio keino aktivoida koirulaisia sisätiloissa, Jipun ja Masin ollessa hyvin ovelia keksimään ja tarjoamaan mitä erilaisempia asioita. :D Keväällä pääsimme osallistumaan myös seuramme Takujen  järjestämään temppukouluun Nadja Böckermanin johdolla. Voin suositella! :) Ja tulihan meidän Masimiehen kanssa treenailtua rally-tokoakin alkukevään aikana.

Tulevan kesän aikana meidän olisi tarkoitus osallistua koiratanssikurssille. :D saa nähdä vielä, vienkö Masin tanssahteluihin vai luotanko Jipsiin.

Erityisesti Jipsille kaikki oheistoiminta agin rinnalle tuntuu olevan ainoa oikea vaihtoehto! Unohtamatta tietenkään kunnon metsälenkkejä ja totaalisia lepopäiviä! Jipsille niinkuin Masillekin ehdottomasti paras treenimenetelmä on Teemu Linnan peräänkuuluttama mestarillinen-treenaaminen; mitä tehdään, tehdään kunnolla ja huolella, eikä asioita jäädä hinkkaamaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti