Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

Masimiehen kepittelyjä ja nlytreeniä

Masimies pääsi eilen toista kertaa elämässään kokeilemaan keppejä. :D Oon päässyt todistamaan nyt kevään aikana parin seurakaverin koiran TOSI hienoja tuloksia Susan Garrettin 2x2-menetelmällä, joista innostuneena aloitin saman treenirupeaman Masin kanssa. Näin kahden treenikerran kokemuksella voin todeta tämän sopivan meille ;) syystä että, koira saa tehdä kaiken aivotyön!! Toinen olennainen työnalla oleva treeni meillä on kosketusalustaan tutustuminen. Ja näin toisella kerralla sekin oli pikkumiehelle lastenleikkiä! Ei sillä, että sen hoksaamiseen olisi Jipsilläkään kauaa mennyt... Taas kerran voin todeta rotuvalinnan täysin loistavaksi! Mä niin rrrrrrakastan näitä nokkelaakin nokkelampia pikkuotuksia!!

Lyhyen kenttätreenin päätteeksi siirryttiin molempien koirien kanssa mökkimaisemiin ulkoilemaan. Ja voi vitsit tätä alkukesän ihanuutta! Aurinkoisessa säässä ulkoilu kruunaa päivän kun päivän...

Masimies sorsan kyttäyksessä

Jips lempipuuhassaan, vesikuplien saalistuksessa

Illan päätteeksi Masi sai osallistua vielä näyttelytreeneihin edellä katsoen tulevan viikonlopun Tampere KV:ta.. ja hitsin vitsit! Treenin perusteella ollaan täysin valmiita valloittamaan näyttelykehiä! :D on se Masi niin reipas pieni mies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti