Sivut

tiistai 22. toukokuuta 2012

Treeniä, treeniä..

Hups, tähänkö päättyi alkuinnostus blogin ylläpidosta.. no ei kai sentään! :)

Masi pääsi synttäreidensä kunniaksi agiliitelemään mustavalkoiseen seuraan! :D hahaa.. Masimiehen treeniporukassa on kaksi bortsua ja kaksi aussia! Syksyn koittaessa Musmus voi siis kuvitella olevansa yksi paimenkoirista. Treenien päätteeksi Masi pääsi vieläpä tutustumaan samanikäiseen bortsu-urokseen, jonka kanssa se saikin aikaan todelliset riekkuriekut! :D Eiköhän pikkuäijiksellä ollut siis oikein mainio synttäripäivä!

Helatorstaina treenailtiin agiliitelyä molempien koirien voimalla Minnan loistavassa opissa! :) Minna edustaa Takkuja ja kuuluu tämän vuoden Next Level-valmennusporukkaan bortsunsa Kuulan kanssa. Meillä on koirulaisten kanssa etuoikeus treenata lisäksi Minnan yksityisopeissa tehostetusti kontakteja ja keppejä. :)

Torstain treenin agendassa oli kuitenkin ratatreeniä. Ja on se Jips vaan niin ihana ajatustenlukija... :) Omalla kohdalla päivän teemaksi muodostui saksalainen, jota sitten treenattiin kummallakin koiralla. Jipsin kohdalla tämäkin tuntui paljon helpommalta, se kun hakeutuu automaattisesti selän takaa ohjaavan käden puolelle. Masin kanssa sen sijaan tarvii tehdä vähän enempi hommia! Yllättäen.. onhan sen kanssa treenattu aika murto-osa Jipsin treenimäärästä kaikenkaikkiaan. Tää on vaan asia, mikä unohtuu kovin helposti! ;D Omatoimitreenilista kasvoi siis jälleen yhdellä asialla...

Viikonloppu menikin sitten kokonaisuudessaan Takujen 10v-kisojen järjestelyissä! :D Olihan muuten loistavat kisat ja oma kisakuume nousi entisestään seuraillessa hienoja suorituksia radalla... ;) Valitettavasti sunnuntaina sattui Jipsille myös pieni loukkaantuminen, jonka seurauksena sen vasemman silmän sarveiskalvoon tuli reikä. Näin ollen vierailtiin ensimmäistä kertaa myös ell-päivystyksessä. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että pääsimme jälleen säikähdyksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti