lauantai 12. toukokuuta 2012

Masin agilityvalmennusta

Whaat...?? Meidän Pirkanmaan alueellinen valmennusryhmä TT2/3 starttasi eilen, ja MÄ jouduin kuntotestiin!! :D no ei se ihan niin paha ollu, juostiin vaan viivalta toiselle. Noh, ompahan nyt tulos mihin verrata sitten syksyllä, kun on ehkä tullu kunnolla lenkeiltyäkin. ;) tavoitetta tälle kesälle siis..

Masimies tuli alunperin tuuraamaan lepovuorossa olevaa Jipsiä, mutta niinpä se sai oman paikan ryhmästä. Jee! :D saa nähdä, jääkö Jips nyt väliinputoajaksi vai saako se vielä paikan seuraavasta ryhmästä. Pitäkää peukkuja! :)

Itse treenistä... Masi oli taas niin mahtava oma itsensä! :) kyllä siitä vielä pienellä treenillä kehkeytyy samanlainen ajatusten lukija kun Jips on. Itse treenirata oli 9 esteen mittainen. Alussa oli kolmen esteen mittainen eteenirtoaminen, josta putkeen, jonka jälkeen hyppy, toinen putki ja sitten vielä yhteensä neljä hyppyä. Treeniä hankaloitti hieman se (siis mun omaa osuutta, ei Masin!), et aika ajoin satoi aika kaatamallakin ja kentälle kertyi aikamoisia lätäköitä, joita ohjaaja joutui kiertämään. ;) Just meidän vuorolla ei satanu juurikaan, mutta eipä Masimies tuntunu siitä välittävän muutenkaan. "Kunhan pääsee vain kiitämään!!!" Kolmen esteen takaa irtoaminen putkeen oli vielä hieman liian vaativa Masimiehelle, varsinkin kun ohjaaja ei osannu juosta suoraan ;) mutta kahden esteen takaa se haki putken jo hienosti. Toisen putken jälkeen oli tarkoitus valssata seuraavalle hypylle, mut mikä hemmetti siinä on, etä mä en vaan oo ajoissa?! En ikinä.. Itse tosin olisinkin valinnu siihen takaaleikkauksen samoin kun seuraavalla hypyllä tehtiinkin.. Just Teemu Linnan koulutuksessa niitä tehtiin Masinkin kanssa ja hyvin tuntui olevan äijällä muistissa. :)

Kaiken kaikkiaan illan treenistä jäi TODELLA hyvä mieli, mukaanlukien omasta kuntotestistä. :D eiköhän me olla Masin kanssa paikkamme ansaittu! Saatiin jopa kehuja yhteistyöstä (mitä, onks joku vaihtanu mun koiran??) ja Masi eritoten sen motivaatiosta lajiin! Kotitehtäväksi tuli, yllättäen, eteenirtoamisia ja putkivarmuuta, ainiin ja ennen kaikkea se, että Masi oppis siirtämään katseen rataan ja eteenpäin menemiseen. :D Itse en tätä kuitenkaan NIIN pahana pidä, kyllä se Jipsikin oppi sit kuitenki agiradalla katsomaan eteensä, vaikka mua tarkasti lukeekin. Edelleenkin oon sitä mieltä, et Masinkin kanssa oikea reitti yhteistyöhön on tokoilu! Sanokoot muut mitä haluaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti