Sivut

lauantai 3. elokuuta 2013

Aksaa, aksaa, aksaa....

Ja aina vaan aksaa! Ei me muuta treenata enää.. :D


Jotain tonne päin. Jipsin kanssa hienoilla kepeillä ja kontakteilla, paitsi keinulta vähän meinasi varastaa. Pääasiallisesti kuitenkin tosi hienosti! Lisäksi tehtiin vähän vedätyksiä kepeillä ja jokunen A-este ja keinu. Lisäksi jotain pieniä kiemuroita. Hieno Jippis!

Masin kanssa tehtiin myös alkuun ratana. Keppejä kokeiltiin muistaakseni kerran tai kaks, ennen kun onnistu. Hieno puomi ja yllättäen myös A-este! :) Keinu meinasi vähän jänskättää ja sitä kokeiltiin sitten muutamaan kertaan. Palautteluksi vielä kertaalleen puomi.

Keppejä jäätiin tekemään sitten vähän enempikin. Vasemmalta puolelta sujuu huomattavasti paremmin kun oikealta (siis että ohjaan keppien oikealla puolella). Lisäksi Maijalta hyvä huomio, että himmaan aikalailla omaa liikettä pysyttelemällä koiran takana. Vaihdettiin sitten puolikkaat kepit ja kolme porttia niin, että yksi portti alussa ja kaksi lopussa.

Jatkossa täytyy muuttaa keppitreenit juuri näin, että puolikkaat kepit ja sitten aavistuksen avoimet portit lisäksi ja näihin sitten reippaasti häiriöitä. Oikeesti reippaasti! :) A-este tuntuisikin tästä menevän kohtuullisesti eteenpäin. Keinun vahvistamiseen tarvii keskittyä nyt keppien lisäksi enemmän! :) Näillä on taas hyvä jatkaa treenejä.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti