tiistai 13. elokuuta 2013

Lisää treeniä

Aloitettiin viikko yllättäen taas omatoimiaksailulla. :) Piti väsätä radanpätkä, mihin sain tungettua kaikki kontaktiesteet sekä kepit, kaupanpäällisinä muutama hyppy. Sain aikaiseksi tällaista:


Jotenkin noiden numeroiden mukaisesti tein ainakin kertaalleen. :) Muuten aina vähän soveltaen jostain. Jipsin kanssa en kauheesti raaskinu tehä, muutaman kerran kepit ja keinua sitten jokunen kerta enemmän.

Masin kanssa tein sitten senkin edestä ja jälkeen päin harmitti, että tehtiin liikaa. Tosi hyviä keppejä, enemmistö onnistuneita taas, mutta aina jokunen kesken jäänytkin! Ainoat keppivirheet Masilla on siis oikeesti vain keppien kesken jättäminen siellä kolmanneksi vikasta välistä. Siitä otus vielä sinkaiseen vikaan väliin. Tosin nyt taisinkin juosta joka ikinen kerta vähintään koiran tasolla tai jopa edellä, mikä todennäköisesti vaikuttaa jonkun verran. Tosi hieno puomin kontakti, A:lla otus tulee varovasti alas, mikä on mun mielestä ihan hyvä vaan. Keinu edelleen jänskättää hitusen! Selkeesti myös kierroksien ja vauhdin noustessa, kun otus tulisi reippaammin keinun, mutta se ei silti keinahdakaan sen nopeammin (kun se meidän keinu on niin raskas), niin se meinaa nyt aiheuttaa ihmettelyä. Mutta tosi hyvin otus hakee ylipäänsä keinulle ja suorittaa sen silti kiltisti! Eli hyvä näin, tässä vaiheessa.

 
Kaunis Jippis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti