sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kisaviikonloppu

Meidän kisaviikonloppu alkoi lauantaina hypärillä Masin kanssa! :D Mä pelkäsin niitä typeriä keppejä... Ensin kävi myös tuttu juttu epiksistäkin; mutkaputken jälkeen rynnin liian edelle enkä ohjannu suoralla olevia hyppyjä, joista siis ekasta kielto kun Masi tuli ohi. Eka yritys kepeille oli surkea, kun ohjasin ihan väärään väliin (taas rynnin liian pitkälle ja taisin vielä seisoa keppien edessäkin). Toisella yrityksella alku oikein, mutta Masi jätti kesken siellä jossain loppupäässä. Uudestaan ja tästä sitten eteenpäin. Tosta loppurata olikin todella sujuvaa ja ripeää menoa. Masi ON nopea ja niin ihanan innokas! :)

Sunnuntaina oli Jipsin vuoro kolmen startin verran. Ekalta agiradalta nolla ja kolmas sija. Tässä aikamoisia kaarroksia ja loppusuoralla se typerä Jipsin kääntyminen muhun päin.

Agirata

Hypärillä oli suoraputki, johon PITI tehdä joku putkijarru. Hmm... enhän mä tehny mitään! Kappas! Hienosti Jips irtosi putkesta eteenpäin parille extra-hypylle.

Hypäri

Kolmas rata oli taas aksaa. Alusta asti tuntui oikein kivalta. Joitakin kaarroksia edelleen, eikä ne kontaktit oo semmoset läheskään kun haluaisin. Puomilla mulla itellä jotain ihme hiippailua ja himmailua. Tuloksena silti nolla ja radan nopein suoritus! :D

Agirata2

Näin siis meille meidän ensimmäinen nolla-voitto ja meidän toinen agiserti!!!!

 
 
Nii ja päivän suurimmasta tavoitteesta selvittiin hienosti; Jips pysyi joka ainoassa lähdössä!! Kannoin sen lähtöön ja käskytin maahan! Näin siis jatkossakin.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti