Sivut

maanantai 13. tammikuuta 2014

H-U-I-K-E-A-A !!! :D

Empä muista, koska viimeksi olisi kisoista jääny näin huikean hyvä fiilis, kun eilisestä hypäristä Jipsin kanssa! :D ei kertakaikkiaan.. Tommosia koiria ei voi osua kohdalle, kun se yksi, jos edes sitä! Ottaen huomioon, millaisella treenimäärällä ja tommonen rata..

Jipsin hypäri

Joo, tiedän kyllä, ettei se rata mikään nolla ollut, mutta mikä fiilis! ;) Nyt mä oikeesti taas muistan, miltä aksan kuuluisi tuntua, kun yhteistyö koiran kanssa sujuu ja otukseen voi luottaa! Mahtavaa! :) Tahtoo lisää...

Masin kanssa käytiin lauantaina kisailemassa ja ihan ok taas. Eka rata oli aksarata, jossa maltoin oikein mainiot kontaktit. Otettiin kuitenkin kontaktit hitusen pidemmän kaavan mukaan, mikä maksoi aikaa, josta johtuen neljäs sija.. Ja kolmelle riitti luvat. Huoh!

Tasan ei mee aina.. ;)

Seuraavalla aksaradalla Masi varasti jo hitusen A:lta ja seuraavana kontaktiesteenä olleelta puomilta se hyppäsi jo sitte oikein rumasti. Uusittiin puomi itseasiassa pariinkin kertaan, jonka jälkeen juostiin suoraan pois. Hypärille vaihtui tuomari ja rata on hitusen haastavampi, kun edelliset. Alussa oli mm kohta, jossa olisin halunnut hitusen irrottaa otuksen hypylle, mutta eipähän se irronnut. Radalla oli myös kohtuullisen monta takaakiertokohtaa, joista tuli kaikista identtiset virheet; otus lähti mun liikkeen mukana pois. Näitä ehkä saadaan nyt treenailla ja palkkailla! Mun tarvii oikeesti muistaa palkata otusta ja lähteä todellakin ripeesti pois.

Mä oon oikeesti niin täpinöissään radasta Jipsin kanssa, et toivon todella saavani treenattua Masistakin edes lähes yhtä pätevän.. ;) Ehkä meillä on Masin kanssa pienen pieni kierre tällä hetkellä, en oo treenannu riittävästi oikein kaikkia ohjauksia, jotta voisin luottaa otukseen niissä radalla. Kun saisin treenattua nää pienet yksityiskohdat kuntoon, ni ehkä se luottokin sitten jostain löytyisi.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti