lauantai 4. tammikuuta 2014

Pienen pientä treeniä

Lauantaiaamu aloitettiin, kuinkas muutenkaan, kun pienellä aksatreenillä Tanjan ja Hannan kanssa. :D Jaakotusta, sylivekkiä, takanaleikkausta ja vähän valssiakin pääasiassa pituudella ja muurilla. Lämmittelyksi treenin alkuun molemmille muutamat toistot perusarjaa; alussa ja lopussa ristikkohypyt ja keskellä kolme speedpumppihyppyä. Jipsin upea perussarja ei ollut iso yllätys, mutta Masin oli! :D Huikeat toistot! Samoin Masi hyppäsi todella hienolla tekniikalla kaikki tekniikkapätkätkin. Huh! Otushan kävi kyllä torstaina hieronnassa... :)

Jipsin kanssa tuli tehtyä jaakotusta oikein huolella. :) Kun mun pitäis muistaa tehdä ne ohjaukset ajoissa ja sitte spurtata pois, EIKÄ jäädä ihastelemaan koiran hyppyä.. Sitte on jo myöhässä jatkosta! ;) Hienosti se molemmilta sujui, kun ajoissa, oleva ja huolellinen ponnistupaikan näyttö, ei kädellä huitaisua, ja katse ohjaa koiran yli esteen. :D Jess! Kyllä se vaan tuntuukin hyvältä, kun sen tekee oikein.

Jipsin kanssa lisäksi parit kepit ja Masin kanssa paristi A-este. Jipsin kanssa koitettiin lopuksi treenailla vähän myös rauhassa odottamista kentän laidalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti