perjantai 17. tammikuuta 2014

Omatoimitreeniä

Eikä ois pitäny.. vuokrasin oikein kentän SDP:ltä, kun ajattelin pääseväni lämpimämpään paikkaan. Noh, eihän siellä mitään lämmitystä vielä tuohon aikaan ollut päällä. :( Olin itseasiassa paikalla ensimmäisenä. Ehdin omalle kentälle laittelemaan esteitä ja annoin koirien juoksennella keskenään. Halliin seuraavana tullut onnistui sitten sammuttamaan valot meidän päästä (grrr!), joiden uudelleensyttymistä sai odotella sen 5min. Mun mielestä otukset sillä välin pääasiassa käveli/juoksi mun mukana. Kun sitten valot saatiin taas päälle ja olin aloittelemassa Jipsin kanssa, niin huomasin sen etutassun kynnessä verta. Prkleeeee!! :( ei muuta, kun tutkimaan, mistä se on peräisin.. Oikein selkeää vuotokohtaa ei löytyny, mistään ei tullut enempää, mutta viimeisimmän tapaturmakynnen viereisen varpaan kynnen juuressa oli ehkä jotain. Höh! Oikein selkeästi siitä ei huomannu mitään, eikä otus onneksi ontunut. Keskityttiin Jipsin kanssa treenissä siis muutamaan keinun toistoon sekä puomin alastuloon. Voi hemmetti!

Masin kanssa tehtiin pari oikein mainiota settiä! Kyllähän tästä otuksesta huomasi, et tiistain treenit vielä painoi eikä omakaan "vire" ollut ihan paras mahdollinen Jipsin kynnen harmittelun takia. :( Tehtiin kuitenkin Masin kanssa oikein hyviä puomin ja keinun suorituksia. Puolikkaat kepit olin asettanut mutkaputken "sisään" ja niitä tehtiin jokunen toisto. Lisäksi väsäilin kahden mutkaputken väliin pari hyppyä ja renkaan, jossa keskityttiin putkeen irtoamisiin. Näihin täytyy siis jatkossa keskittyä. Lisäksi pyrin joka ikinen kerta pudottamaan lelun ja jatkoin samalla itse matkaa.

Eiköhän me lopulta oikein kiva treeni saatu aikaiseksi, vaikken sitten Jipsin kanssa paljoa uskaltanut tehdä. Pitäiskö mun Jippuselle hommata oikeesti jotku aksatöppöset, mitä se sais alkaa käyttämään..? Onko kellään kokemuksia? Alkulämppälenkki oli jokatapauksessa oikein mainiota tehdä piiiitkästä aikaa auringon paisteessa! Ihanaa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti