sunnuntai 16. syyskuuta 2012

3-kisojen starttaus

Tänään tuomisina oman seuran kisoista 2xhyl, mutta oma fiilis radoista oli loistava! Ennen videoiden kattomista muistin niiden menneen huomattavasti jopa paremminkin.. =P oli siellä kuitenkin todella monia ihan tosi kivoja pätkiä! Nyt vaan tarvii saada itelle sitä kuuluisaa varmuutta ja kokemusta, koira ON loistava ja meidän yhteistyö on mahtavaa! :D

Ekana ratana agirata ja se löytyy täältä:

http://youtu.be/TMfDV1bFdmI

Videolta hylkäyksen syy ei ihan kunnolla näy, mutta kun olin ohjaamassa Jippistä putkeen A:n alla, niin se päättikin käydä astumassa tassullansa A-esteelle. :)

Varsinkin hypyille 3 ja 9 koitin tehdä oikeen supertakuuvarmat kieputukset (ei jatkossa näin!), kun en muka uskalla tehdä mitään järkevämpiä ohjauksia. Esteen 3 jälkeen ohjasin Jipun kepeille ihan keturalleen, siitä siis miinus itelle. Hypyn 12 jälkeen piti mennä putkeen, mut Jips kävi tosiaan A:lla hitusen. Tää ei valitettavasti näy videolla, omasta mielestä ohjasin ihan selkeeti putkeen, mutta en sitte vissiin.

Todellakin positiivista oli silti tällä agiradalla jokainen ihan loistavasti onnistunut kontakti! :D tää oli ehdottomasti radan paras anti!

Toinen rata oli hypäri ja se löytyy täältä:

http://youtu.be/k32r7WXbHpU

Tässä päätin sitte oikeen todenteolla kokeilla kaikkia mahdollisia ohjauksia, ettei ainakaan se jää hampaan koloon. :) ja hyvä näin! Videon perusteella mun jarrutus hypyllä 2 ei oikeen tainnu tuotta tulosta ja seuraavalle hypylle takaakiertoon en sitte ohjannu tarpeeks huolella. Kepit löytyi hienosti ja takaaleikkaus siihen meni kun ois ennenkin tehty. =P Suoralle putkelle tein onnistuneen putkijarrutuksen ja himmasin ite sitte vähän turhankin reippaasti ja koira ehti aavistuksen odottaa putken jälkeen. Tosi onnistuneet takaleikkaukset kuitenkin seuraavilla kolmella hypyllä. :D Mahtava rytmityksen muutos seuraavalle putkelle, jonka jälkeen Jips haki aivan loistavasti renkaan. Muurille mun piti tehdä pakkovalssi, mut se sitten jäin. Siitä seuraavat hypyt kuitenkin kohtuullisesti. Putken jälkeen hieno persjättö ja siinä tein taas sitte takaaleikkauksen, mutta blokkasin vähän turhan paljon koiran linjaa ja Jips kiersi ensi hypyn.

Tärkeimmät läksyt tältä päivältä liittyy hyvin pitkälle oman liikkeen rytmitykseen! Rohkeesti mä oikeesti jo spurttailen ja hyvä niin, ja jopa se putkijarrutukin toimi. :D Paljon oli siis radalla hyvääkin ja vielä kun ne hyvät palaset saa yhdistettyä. Mutta kokemusta, kokemusta ja vielä kerran kokemusta.. sitä me tarvitaan! Ja paljon laadukasta treeniä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti