lauantai 8. syyskuuta 2012

Viimeistelytreenejä

Tällä viikolla kävin ottamassa oikeen kahteen otteeseen  "viimeistely" treenejä viikonlopun koitoksia varten. Keskiviikkona rakentelin jonkin sortin radan kaikilla kontakteilla, kepeillä ja muutamalla hypyllä. Hypyille pääasiassa takaakiertoja ja päällejuoksuja. Tää rata Jippiksen kanssa kertaalleen superhienoin kontaktein (palkaten nää itse) ja kepein. Lisäksi Jippiksen kanssa saman tyyppinen takaaleikkaustreeni, kun Masin treeneissä tiistaina. Ekalle hypylle takaakiertoa ja neljälle takaaleikkaukset ja vaikka tein Jipsin kanssa treenin vain kertaalleen, niin hienosti.

Masin kanssa tehtiin ensimmäisen radan takaakiertoja ja päällejuoksuja, sekä toisen pätkän takaaleikkaukset. Pääasiallinen treenauskohde oli kuitenkin kepit! Alusta asti kolme porttia, ekassa sessiossa kaikki portit aavistuksen auki, mutta tokassa sessiossa vain eka portti auki. Otin kohtuullisen helpoista kulmista, kuitenkin pitäen itse liikettä koko ajan. Pari kertaa Masmus päätti palata portit myös takaisin päin, jolloin siis eka ja toka portti oli normaalisti. :) Lisäksi otettiin kosketuslustaa puomin alastulolla.
Perjantain viimeistelyt oli Jippiksen osalta jokainen kontaktieste kertaalleen ja siinä kaikki. Masin kanssa kolmea porttia kepeillä ja pari toistoa puomin alastuloa. Kyllä noista kepeistä taitaa jotain tulla! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti