Sivut

maanantai 27. toukokuuta 2013

Huoh, taas..

Niin selvisi Masmus mahataudistaan ja nyt sitten Jips kinkkaa toista etustaan. :( ei hyvin mene!

Masmusin kanssa tokoiltiin viime viikolla taas erittäin onnistuneesti ja ennen kaikkea saatiin TODELLA paljon treenivinkkejä moniin juttuihin! Viikonlopun aikana tulikin treenailtua jonkun verran stoppia, noutokapulan pitoa ja perusasentoja. Paljon meillä on tehtävää yksittäisissä liikkeissä, mutta kaikkein hienointa on Masin into tekemiseen! :D pikkumies on niin täpinöissään kaikesta treenailusta!

Jipsin kanssa päästiin lauantaina taas Marian huippu-valmennukseen! :) Olihan hyvä treeni! Ja kivasti taas onnistumisiakin, vaikka kontaktit oli ihan kökkeröiset... Kepit sen sijaan ihan loistavat ja putki-A-erottelu samoin. Meidän treenissä onnistui moni muukin kohta ihan loistavasti ja taas tälläkin kertaa saattoi olla erittäin iloinen treenin jälkeen! Jippiksen agiliitelyiden lomassa ehdittiin myös tokoilemaan Masimiehen kanssa.

Eilisaamusta lähtien Jippulainen on sitten keventänyt toista etustaan. :( mitään aristavaa kohtaa jaloista tai selästä ei löydy. Kertaalleen Jips liukastui ihan alkutreenistä aika ikävästi ja jysäytti ihan päin hyppyä. Liekö sitten siinä rytäkässä satutti hieman itseään.. :( nyt täytyy vaan seurailla tilannetta ja taukoillaan.

Mutta nää episodit ja postin kiikuttama sakkolappu edelliseltä Turun reissulta vahvistaa taas kisatauon tarpeellisuuden. ;) seuraavaksi voidaan keskittyä hetken aikaa ihan muihin juttuihin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti