torstai 2. toukokuuta 2013

Masin vapputreenit

Masmusmurulainen pääsi vapun kunniaksi tokotreeneihin. :) ja olipa kivat treenit, täytyy myöntää! Aiheena treeneissä oli nouto. Me Masin kanssa aloiteltiin jo hieman itekseen ottamalla mm kontaktia ja ihan vaan yleisen yhdessä olemisen kautta. Paikkana meillä tällä kertaa hiekkakenttä, jossa ei oo ikinä ennen edes käyty ja yllättäen samalle kentälle eksyi myös lauma pikkupoikia futistreeneihin. Olihan meinaan häiriöt Masilla! ;)

Yllättävänkin helposti Masi hoksasi, että ollaan tekemässä hommia ja yhdessä. Ja todella hienosti se jaksaa keskittyä, vaikka pidinkin otuksen koko treenien ajan siinä vieressä häkissä. Mehän ollaan pitkin talvea tehty kotona semmosta innostus-noutoa, mikä on varmaan sinänsäkin aika turhaa Masin kohdalla, kun sillä on kyllä intoa touhuun. Nyt otettiinkin ihan uusi lähestyminen touhuun aloittamalla kapulan hillityllä pitämisellä ja lähinnä siihen tarttumisella. :) Tosi hienosti Masmus hoksasi koko jutun ja otti hienosti meidän leikkikapulasta kiinni.

Treenin lopuksi otettiin myös yhteinen 1min paikkamakuu. Ja mitä ihmettä, Masi nousi kesken istumaan. wtf? Eihän se koskaan... (kotona!) ;) no okei, tuolla oli valtavat häiriöt, uusi paikka ja isot koirat vieressä. Hienosti siis siihen nähden!

Nyt ei muuta, kun kovasti läksyjen treenaamista kotona! Pikku hiljaa lisätään pitoa ja lähinnä alkuun nyt niin, että pidän kapulasta kiinni ja aiheutan tällä pientä painetta kapulaan. Toinen läksy saatiin seisomisesta. Otukset odottaa ruokakipolle pääsyä aina joko maassa ollen tai istuen, mutta miksi ei seisten?! Noh, nyt korjataan tämä samantien... :)

Kotona jatkettiin pieni hetki kapulan pitoa myös Jippiksen kanssa, joka ei oo kyllä yhtään niin innokas ottamaan edes tota muovista kapulaa suuhunsa. Toisaalti, kunhan tottuu, niin eiköhän toi lelukapula oo toisaalti mukavampikin suuhun. Eli pikku hiljaa totutetaan.. jospa Jipsikin joskus hillitsisi itsensä se kapulanpuremisen kanssa. :)

Päivän päätteeksi käytiin vielä ulkoilemassa ihan uusissa maastoissa. :) Mahtava ulkoilulöytö tehtiin Kaarinan polun pätkästä Matkajärveltä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti