Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2013

Tapahtumarikas miniloma

Harvinaisen pitkä aika ja erityisesti paljon tapahtua sitten viime postauksen. :) Koitetaan nyt sitten kaivella muistin sopukoista kaikki oleellinen.

Viime viikon keskiviikkona korkattiin myös Jippiksen ulkotreenikausi. :) on se niin kivaa treenata taas ulkona!! Ratana meillä oli alla olevan kuvan kaltainen oikein kiva pätkä, mikä vedettiin ensimmäisellä kierroksella kisaratana läpi. Jos en ihan väärin muista, niin meille taisi joku virhe tms tulla jostain, eli ei ihan nollana valitettavasti. Kivan tuntuista menoa silti!


Seuraavalla kierroksella tehtiin pari pientä pätkää. Alun kepeille vientiä halusin kokeilla vielä rohkeammin. Ns kisaradalla ohjasin kepeille niiden oikealta puolelta ottaen jonkun verran sivuetäisyyttä koko matkalla. Uusintakierroksella kokeilin ainakin takaaleikkausta ja sitten erikseen vielä reilumpaa layerointia ihan pituuden toiselle puolelle. Hienosti!

Seuraava uusintapätkä tuli tuolta A:lta mutkaputkeen ja sieltä muutamalla hypylle. Hypylle 9 tein persjätön, mikä onnistui joka kerta ihmeen hyvin. :D Hypyille 10 ja 11 sain tehtyä ihmeen tiukat käännökset näyttämällä vain sen ponnistuspaikan ja valssaamalla välissä jne.

Tosi mahtava fiilis jäi tästä treenissä ja Jips on vaan niin pätevä! Aina vaan kun mä opin ja muistan huolellisempaa ohjaamista ilman roiskimista, niin otuksen linjat tiukkenee entisestään ja vauhti kasvaa. Jee!!

Torstai-aamuna otettiin suunnaksi Vantaan Ojanko ja siellä olevat kaksi starttia. Mini-starttienkin huima osallistujamäärä oli 70, makseissa sen ollessa 90. Aika älytöntä! :) Aikataulu piti kuitenkin ensimmäisen startin osalta vielä kohtuullisesti. Jouduin kuitenkin jättämään auton aika kauaksi ja erityisesti ekaan starttiin otin koirulaisen kentän laidalle ihan liian aikaisin. Vielä kun mentiin ihan kenttien viereen, niin Jips nosti kierroksiaan ihan luonnollisesti, jolloin se sitten väsyi turhan pitkän odottelun aikana.

Näistä radoista ei siis isompia kommentointeja. Oli siellä hyviäkin juttuja, mm kepit. :) Tulipahan treenailtuja oikeesti isoja kisoja ja jäi oikein kiva fiilis onnistuneista pätkistä. Ja siis meidän tulos on hyl molemmilta radoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti