Sivut

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Aksaa :) ja vähän kettuiluakin

Piiitkän tauon jälkeen käytiin ottamassa pienet setit AKSAA viime perjantaina! :D tai no.. Masin kanssa pääasiassa keppejä kahdella portilla (suorassa) ja Jipsin kanssa sitte puomia. Masin kanssa otettiin kaksi settiä portteja lähetyksillä ihan sivuista ja sitte niin, että olin ite kunnolla liikkeessä. Ekassa setissä avokulman aloitus oli taas paha, mutta kun otus hoksasi sen kertaalleen, niin seuraavatkin kerrat meni yhtä hienosti. Sisäänmenoja tarvii selkeesti vahvistaa juurikin näin kahdella portilla. :) Lisäksi otettiin pari toistoa puomin alastuloa.

Jipsin kanssa otettiin ainoastaan puomia ja nimenomaan alastulokontakteja. Tein sekä ohjaushäiriöitä (ts jatkoin ohjaamista esteelle puomin jälkeen), jotka onnistui pääasiassa hyvin sekä niin, että jäin kontaktin taakse puomin vierelle ja heitin lelun eteen. Tää oli selkeesti heikompi! Eli summasummarum.. näitä treenataan ja varmastikin kaikki tämmöset erilaiset häiriöt (mitä ei olla siis tehty) on meille vaikeampia.

Lauantaina päästiin pitkästä aikaa luolailemaan. Jips kävi aika kuumana ketulle telkkarissa, mutta sitten kun vein sen luolan suulle, niin eipä se sinne mennykään. Viimeksikin kun on käyty, niin muistaakseni Jips livahti jopa ahdingosta ihan tosta vaan. Eipä menny nyt. Hetken aikaa yritettiin, mutta kun ei tuottanut tulosta, niin avattiin kansi ja laitettiin Jips sinne. Sen eteneminenkin luolassa oli TOSI tahmeeta, ei siis lähellekään sitä, mitä se oli viimeksi. Vähän harmitti! Toisaalti, viime kerrasta on se joku viisi kuukautta, mikä ehkä saattaa vaikuttaa. Olis ihan mahtavaa päästä nyt piakkoin uudelleen testaamaan oliko tää kerta vain joku aivopieru Jipsiltä vai rupesko sitä nyt oikeesti jänskättämään toi luolajuttu. Harmi, kun mä niin ajattelin meidän olevan jo valmiita kokeisiin tänä kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti