Sivut

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Treenailuja

Ihanaa, kun on kesä! Ja ihanaa, kun on kaikkea kivaa. :)

Viikonlopun aikana on nyt treenailtua useampaankin kertaan. Pari kertaa vähän aksaa, keppien ja kontaktienmerkeissä, sekä vähän tokoiluja. Masin kepit sujuu oikein mallikkaasti! Eilen tein kolmella suoralla portilla ja muistin jopa tehdä takaaleikkauksiakin. Jee! :) Kunnon lämmittelyjen ansiosta(?) avokulman keppialoituksetkin sujuu jo pääasiallisesti hyvin. Voiskin varmaan seuraavaksi siirtyä tekemään ihan jo puolikkailla kepeillä. Näin paljon kaikenlaisia erilaisia lähetyksiä sekä sitten häiriöitä paljon! Sitte sopivasti myös kokonaisia keppejä.

Keinun päätin laittaa nyt hetkeksi nurkkaan tai ainakin täysin eri treenikerroille puomin kanssa. Perjantaina tein Masin kanssa ensin vähän keinun heiluttelua, jonka jälkeen puomia. Apua! Otus ei meinannu aluksi uskaltautua(?) koko puomille. Joo, joku fiksu voiskin sanoa, et eihän noita nyt tietenkään saa samalla treenikerralla ottaa. ;) Eilenkin kokeiltiin pelkästään puomia, ja se sujuu kyllä hienosti. Perjantaina otettiin lisäksi A:n alastuloa. Pitäis vihdoin ottaa A:takin kokonaan.

Me tarvittais tosissaan Masin kanssa ratatreeniä! Kepit on varmaan ihan piankin oikein mallillaan, joten hypäreille vois lähteä. :D jipii!

Jippiksen kanssa on saatu otettua oikein kivastikin kaikkia kontakteja ja joitakin kertoja oon saanu otuksen höpläänkin. :) Näköjään itekseen treenaamallakin toi onnistuu, kun teen oikeesti ihan hulvattomia häiriöitä. Testailuista päätellen ja kun vähän tarkemmin muistelenkin ;) niin keinu on varmasti osasyyllinen lepsumaan alkaneeseen puomiin. Keinullahan meillä ei oo oikein koskaan ollu kauheen selkeetä toimintatapaa.

Tokojuttuja ollaan treenailtu myös muutamaan otteeseen. Jipsin vire onkin ollut nyt seuraamisisssa ihan eri luokkaa, kun tossa joku aika sitten.. ;) eniten epäilenkin "syylliseksi" omaa virettä näissä treenitilanteissa. Uusilla ajatuksilla nyt siis treenaillaan ja toko alkaa olla taas oikein kivaa! :) Hieno homma! Masin kanssa jutut tuntuu edistyvän hienosti.. Jipsinkin kanssa pitäis vaan rohkeesti aloitella uusia juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti