keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Omatoimitokoa

Eilen käytiin omatoimitreenaamassa tokoa molempien otuksien kanssa. Tehtiin yhteensä neljä todella lyhyttä settiä kumpaisenkin kanssa ja juurikin settien lyhyydestä johtuen oletettavasti jaksoivat otukset todella hyvällä asenteella koko treenisession ajan. :)

Pääasia treenissä oli ehdottomasti taas oikea asenne, sekä itsellä että koirilla. ;) Aloitettiin jokainen sessio lyhyellä leikkimisellä ja nostatuksella, jotka onnistui hienosti molempien kanssa. Jipsilläkin meinas muistaakseni toisessa sessiossa lähteä hitusen keulimaan, kun otus oli niin lelun perään. ;) Jipsin kohdalla tää on vaan hyvä, kun sen saa kuitenkin niin helposti sit hitusen rauhoittumaan!

Jippiksen kanssa otettiin seuraamisia käännöksillä ja pysähdyksillä. Liikkeestä seisomista, kolme vauhtiluoksetuloa pidemmällä matkalla sekä yksi luoksetulo pysäytyksellä, kaukoja ja yksi kokeilu metallinoutoa. Metskun nostoja ollaan talven aikana tehty kotona useitakin kertoja ja kun repusta osui käteen ekana metallikapula, niin ajattelin, että kokeillaan. ;) Se ei sit Jipsin mielestä ollu mikään kiva ylläri ja neiti oli ihan ulalla, et mikäs toi on. Lopulta palkkasin, kun otus otti kapulan varovasti suuhun. Ja siitä sitten superleikit! :) Stoppeja tein niin (kun otus on meinannu alkaa kääntyilemään mun perään), että mun kävellessä eteenpäin kääntymään pudotin lelun sinne otuksen eteen. Näin tehtiin yhteensä kolme toistoa, joista kaikki hienoja!

Masin kanssa otettiin pääasiassa sivulle tuloja hetsaaminen kautta. Varmaan kolmannessa sessiossa kokeilin myös hitusen liikkeestä seuraamista, ja hemmetti, että otuksen kontakti ON mahtava! :D Ei sillä, etteikö Jipsinkin kontakti olisi miljoona kertaa parempaa hetsaaminen kautta ;) (yllättäen!) Pääasiassa Masin kanssa siis seuraamisjuttuja ja yhdessä sessiossa otettiin myös naksuttelua stopeista. Mulla on itellä oikeesti jotain ongelmia ton stopin kanssa, kun musta tuntuu aina vaan ettei se ota sujuakseen. :(

Kotona ollaan tehty lisäksi iltaruualle paikkamakuita niin, että kävelen koirien ympärillä ja oon piilossa jne. Masi kestää jopa, että kävelen sen yli, toisin kun Jips. :)

Jipsin kanssa tuli laitettua taas ilmo tokokokeeseenkin heinäkuulle! :) Heinäkuulle varmistui lisäksi meidän luonnetestipaikka! Jee! Vielä kun saisi Masinkin kisavalmiiksi niin aksassa kun tokossakin, niin sitte olis aika kiva.. :D vaikka siis ihan kohtuu tyytyväinen voi olla tähänkin tekemiseen määrään ottaen huomioon kaiken muun aktiviteetin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti